Football Talk

Βαλμπουενά: «Πιο σοβαρός ο τραυματισμός μου, θα μείνω εκτός για δύο μήνες»

Βαλμπουενά: «Πιο σοβαρός ο τραυματισμός μου, θα μείνω εκτός για δύο μήνες»
Άσχημα νέα στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού καθώς ο Ματιέ Βαλμπουενά όπως έκανε γνωστό με ποστάρισμά του στο Instagram θα λείψει δύο μήνες, με τον τραυματισμό του στον αγώνα κόντρα στη Λαμία να είναι πιο σοβαρός απ'ότι φαινόταν.

Πιο σοβαρός απ'ότι φαινόταν είναι τελικά ο τραυματισμός του Ματιέ Βαλμπουενά στον αγώνα του Ολυμπιακού με την Λαμία. Όπως έκανε γνωστό ο Γάλλος άσος μέσα από ένα post στο Instagram, θα χρειαστεί να κάνει χειρουργείο που θα τον αφήσει εκτός για δύο μήνες.

«Σήμερα έμαθα ένα θλιβερό νέο. Ο τραυματισμός μου είναι πιο σοβαρός απ' όσο πιστεύαμε και θα πρέπει να υποβληθώ σε χειρουργική επέμβαση. Θα είμαι εκτός για οκτώ εβδομάδες αλλά όπως πάντα θα δουλέψω σκληρά για να επιστρέψω και να βοηθήσω την ομάδα το συντομότερο δυνατό. Σας ευχαριστώ όλους για την υποστήριξή σας σε αυτή τη δύσκολη στιγμή. Να προσέχετε, σας αγαπώ. Πάμε Ολυμπιακέ!», έγραψε χαρακτηριστικά ο άσος των Πειραιωτών.

Ο Ματιέ Βαλμπουενά υπέστη θλάση γ' βαθμού στους προσαγωγούς. Η αντιμετώπισή του προφανώς και είναι χειρουργική και θα μείνει εκτός για 8-10 εβδομάδες.

Πέρα από τον Γάλλο, ο Μπα έχει υποστεί ελαφρύ διάστρεμμα αριστερής ποδοκνημικής. Το ιατρικό τιμ και ο παίκτης κάνουν αγώνα δρόμου ενόψει του ντέρμπι.


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0