Football Talk

Μόνο η ΑΕΚ και η... Τσέλσι έχουν «σιγήσει» τον ΠΑΟΚ σε τέτοιον βαθμό! (video)

Μόνο η ΑΕΚ και η... Τσέλσι έχουν «σιγήσει» τον ΠΑΟΚ σε τέτοιον βαθμό! (video)
ΠΑΟΚ χωρίς τελική προσπάθεια στην εστία; Στην τελευταία πενταετία, μόνο ΑΕΚ και Τσέλσι το έχουν καταφέρει.
Σχετικά Άρθρα
Το ντέρμπι των «Δικεφάλων» βάφτηκε... κιτρινόμαυρο. Η ΑΕΚ κυριάρχησε του ΠΑΟΚ, κάτι που δεν αποδεικνύεται μόνο από το 2-0, ως τελικό σκορ.


Το σύνολο του Ματίας Αλμέιδα «γύρισε» τους Θεσσαλονικείς τέσσερα χρόνια πίσω. Όχι μόνο γιατί «έσπασε» την αρνητική παράδοση των 13 σερί αγώνων χωρίς νίκη και την ανομβρία πέντε ετών εντός έδρας, αλλά γιατί τον περιόρισε σε τέτοιο βαθμό, που μόνο η... Τσέλσι το έχει πράξει!




Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε το ματς έχοντας κάνει τρία σουτ, αλλά κανένα στον στόχο! Συνθήκη τρομακτικά σπάνια, όπως φαίνεται.

Η τελευταία φορά που δεν κατάφερε να «τεστάρει» τα αντανακλαστικά του αντίπαλου γκολκίπερ, ήταν στις 29 Νοεμβρίου του 2018, στην ήττα με σκορ 4-0 εκτός έδρας κόντρα στην Τσέλσι, στο πλαίσιο των ομίλων του Europa League. Ακριβώς όπως τότε, έτσι και απέναντι στην ΑΕΚ, επιχείρησε τρεις φορές να απειλήσει, αλλά σε καμία από αυτές, δεν βρήκε εστία.



Επιστρέφοντας ξανά στις εντός συνόρων διοργανώσεις, και πάλι η ΑΕΚ είναι η τελευταία που το κατάφερε.

Στις 28 Μαΐου του 2017, ο ΠΑΟΚ «φιλοξενήθηκε» στην Αθήνα από την «Ένωση», στο τέως... σπίτι της, το ΟΑΚΑ. Ο Τάσος Μπακασέτας διαμόρφωσε το 1-0 ως τελικό σκορ στο 42ο λεπτό, μίας αναμέτρησης που ολοκληρώθηκε με τέσσερα σουτ εκτός εστίας και κανένα εντός, από πλευράς ΠΑΟΚ!



Όπως γίνεται αντιληπτό, η συγκεκριμένη νίκη αποκτά ακόμα μεγαλύτερη αξία, όταν στην τελευταία πενταετία, των μεγάλων επιτυχιών στη σύγχρονη ιστορία του ΠΑΟΚ, τρεις φορές αντίπαλος κατάφερε να τον «σιγήσει» επιθετικά. Αν στις δύο το έχει καταφέρει ένας ελληνικός σύλλογος και στην τρίτη, ένας σύλλογος του βεληνεκούς της Τσέλσι, τα λόγια περιττεύουν.

Φάνης Τσοκανάς
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0