Football Talk

«Βόμβα» Λιονέλ Μέσι ετοιμάζει η Ίντερ... Μαιάμι!

«Βόμβα» Λιονέλ Μέσι ετοιμάζει η Ίντερ... Μαιάμι!
Η Ίντερ Μαϊάμι του Ντέιβιντ Μπέκαμ φαίνεται πως επιθυμεί διακαώς και βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις για την απόκτηση του Λιονέλ Μέσι με ελεύθερη μεταγραφή το ερχόμενο καλοκαίρι!

Η είδηση ότι ο Λιονέλ Μέσι θα ενταχθεί στην Ίντερ Μαϊάμι ήρθε να ταράξει τα νερά του παγκοσμίου ποδοσφαίρου. Σύμφωνα με τον εγκυρότατο Ντέιβιντ Όρνσταϊν του «the Athletic», η ομάδα του MLS βρίσκεται ήδη σε συνομιλίες και διαπραγματεύσεις με την πλευρά του Αργεντίνου σταρ για να μετακομίσει στο Μαϊάμι μετά το τέλος του συμβολαίου του με την Παρί Σεν Ζερμέν.

Μάλιστα, όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, ο σύλλογος με ιδιοκτήτη τον Ντέιβιντ Μπέκαμ, προσπαθεί τη συγκεκριμένη μεταγραφή εδώ και χρόνια, με το ενδεχόμενο πλέον να φαντάζει πιο πιθανό από ποτέ. Το συμβόλαιο του Λιονέλ Μέσι με την Παρί Σεν Ζερμέν λήγει το καλοκαίρι του 2023 και παρότι στο γαλλικό σύλλογο επιθυμούν την επέκταση της συνεργασίας τους, ο Αργεντίνος δεν φαίνεται ιδιαίτερα διατεθειμένος να πράξει κάτι τέτοιο. 

Τις διαπραγματεύσεις έχουν αναλάβει τα αδέρφια Χόρχε και Ζοσέ Μας που είναι συνιδιοκτήτες της Ίντερ Μαϊάμι και ήδη έχουν λάβει χώρα αρκετές συναντήσεις με τον πατέρα του Μέσι, Χορχέ. Αξίζει βέβαια να σημειωθεί ότι εξελίξεις επί του θέματος θα υπάρξουν μετά το Μουντιάλ του Κατάρ, με τον 35χρονο σταρ να μπορεί από την 1η Ιανουαρίου 2023 να υπογράψει σε ομάδα της αρεσκείας του.

 

www.bnsports.gr 

 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0