Football Talk

Ρεάλ Μαδρίτης – Χιρόνα 1-1: Έπαιξαν με τη φωτιά και το πλήρωσαν οι «μερένχες» (video)

Ρεάλ Μαδρίτης – Χιρόνα 1-1: Έπαιξαν με τη φωτιά και το πλήρωσαν οι «μερένχες» (video)

Η Ρεάλ Μαδρίτης σπατάλησε πολλές ευκαιρίες στο πρώτο μέρος για να πάρει τη νίκη και  τελικά την πάτησε κόντρα στην αξιόμαχη Χιρόνα, μένοντας στο 1-1! Δεύτερη ισοπαλία στη σεζόν για τους Μαδριλένους που είναι πλέον στο +1 από την Μπαρτσελόνα!

Γκέλα για την Ρέαλ Μαδρίτης κόντρα στη μαχητική Χιρόνα, με τους Μαδριλένους να μένουν στο 1-1 και να χάνουν δύο πολύτιμους βαθμούς στην έδρα τους! Παραμένουν πρώτοι οι «μερένχες» αλλά μόλις στο +1 από τη δεύτερη Μπαρτσελόνα. Στο τέλος του ματς ο Τόνι Κρόος αντίκρισε την πρώτη κόκκινη κάρτα σε όλη την καριέρα του! 


Οι «μερένχες» είχαν την πρώτη τους καλή στιγμή μόλις στο 2’ με τον Μόντριτς να δοκιμάζει το σουτ και τη μπάλα να φεύγει ελάχιστα άουτ. Στην αμέσως επόμενη φάση, οι φιλοξενούμενοι απάντησαν με τον Καστεγιάνος να φτάνει κοντά στο γκολ αλλά η προβολή του έστειλε τη μπάλα δίπλα από το δοκάρι του Κουρτουά.

Στο 9’ ο Ροντρίγκο εξαπέλυσε έναν κεραυνό έξω από την περιοχή, με τον Γκαζανίγκα να πραγματοποιεί δύσκολη απόκρουση. Δέκα λεπτά αργότερα, η Χιρόνα θα φτάσει πολύ κοντά στο να ανοίξει το σκορ με τον Φερνάντεθ να πιάνει σκαστή κεφαλιά και την μπάλα να φεύγει ελάχιστα άουτ!

Η Ρεάλ θα απαντήσει στη μεγάλη ευκαιρία των φιλοξενουμένων στο 22’ με τον Καμαβινγκά να χάνει τεράστια ευκαιρία από τα όρια της περιοχής ενώ στο 23’ ο Ροντρίγκο να κάνει το σουτ, με την μπάλα να σταματάει στο δοκάρι!

Δοκάρι όμως είχε και η Χιρόνα στο 39’! Οι φιλοξενούμενοι βγήκαν ωραία στην κόντρα, ο Ερέρα έμεινε ολομόναχος στο ύψος του πέναλτι αλλά το σουτ του αν και δυνατό σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Κουρτουά, στην τελευταία πολύ μεγάλη φάση του πρώτου μέρους!

vinicius-real-girona.jpg

Το δεύτερο ημίχρονο δεν είχε τις φάσεις του πρώτου, είχε όμως ουσία, δηλαδή γκολ! Η Ρεάλ είχε τον έλεγχο ωστόσο η απουσία του Μπενζεμά δεν της έδινε την ευκαιρία να γεμίζει την περιοχή της Χιρόνα.

Στο 70΄ο κακός, μέχρι εκείνο το σημείο, Βινίσιους, θα καταφέρει να ανοίξει το σκορ για τους Μαδριλένους, όταν έπειτα από ασίστ του Βαλβέρδε, σκόραρε εύκολα σε κενή εστία για το 1-0 της ομάδας του.

Η Ρεάλ έφτασε πολύ κοντά και σε δεύτερο γκολ, στο 72’, με τον Ασένσιο να πιάνει ένα φοβερό σουτ αλλά ο Γκαζανίγκα είπε ξανά «όχι» με εντυπωσιακό τρόπο!

Τις χαμένες ευκαιρίες η Ρεάλ της πλήρωσε καθώς στο 79’ η Χιρόνα κέρδισε πέναλτι ύστερα από χέρι του Ασένσιο και έλεγχο στο VAR. Ο Στουάνι ανέλαβε την εκτέλεση και ισοφάρισε σε 1-1 για τους φιλοξενούμενους!

Τα τελευταία λεπτά ήταν δραματικά, με τους γηπεδούχους να πιέζουν για το γκολ της νίκης, αφήνοντας ωστόσο κενά στην άμυνα. Στο 89’ ο Ροντρίγκο θα πετύχει γκολ, το οποίο όμως ακυρώθηκε για επιθετικό φάουλ ενώ μετά από δύο λεπτά ο Κρόος θα αφήσει την ομάδα του με δέκα παίκτες, αντικρίζοντας δεύτερη κίτρινη κάρτα στον αγώνα!

Στα τελευταία λεπτά, η Ρεάλ δεν κατάφερε να φτάσει στο γκολ της νίκης, με την Χιρόνα να παίρνει παλικαρίσιο βαθμό μέσα στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου!



Οι ενδεκάδες του αγώνα:

Ρεάλ Μαδρίτης (Κάρλο Αντσελότι): Κουρτουά – Ντάνι Καρβαχάλ, Ρούντιγκερ, Αλάμπα, Μεντί (87’ Έντερ Μιλιτάο) – Μόντριτς, Καμαβινγκά (61’ Ασένσιο), Κρόος – Βαλβέρδε (87’ Μαριάνο Ντίαθ), Ροντρίγκο, Βινίσιους Ζούνιορ

Χιρόνα (Μίτσελ): Γκατσανίγκα – Αρνάου, Μπουένο, Νταβίντ Λόπεθ, Μιγκέλ Γκουτιέρεθ (63’ λ. τρ. Χαβιέρ Ερνάντεθ) – Ρομέου – Κόουτο (59’ Ρικέλμε), Ερέρα (76’ Ρεϊνιέρ), Αλέις Γκαρθία, Βαλερί (76’ Τόνι Βίγια) – Καστεγιάνος (76’ Στουάνι)



www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0