Football Talk

Παίκτες και προπονητές που έκαναν το δρομολόγιο Ελλάδα – Εμιράτα!

Παίκτες και προπονητές που έκαναν το δρομολόγιο Ελλάδα – Εμιράτα!

Ο Πέδρο Μαρτίνς είναι έτοιμος να μετακομίσει στο Κατάρ για «λογαριασμό» της Αλ Γκαράφα και το BN Sports σας θυμίζει αντίστοιχες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών και προπονητών που ακολούθησαν το δρομολόγιο προς τη Μέση Ανατολή, αφού έφυγαν από την Ελλάδα.

Ο Πέδρο Μαρτίνς προσπάθησε να βρει μία θέση σε πάγκο αγγλικής ομάδας, μετά την απομάκρυνσή του από τον Ολυμπιακό, ωστόσο όπως όλα δείχνουν ο δρόμος του τελικά θα τον βγάλει στη… Μέση Ανατολή για την Αλ Γκαράφα! Δεν είναι, όμως, ο πρώτος που θα πραγματοποιήσει αυτό το δρομολόγιο μετά την αποχώρησή του από την Ελλάδα. Ας δούμε, λοιπόν, κάποιους ακόμα που έκαναν την ίδια διαδρομή.

Γιάννης Φετφατζίδης

Ο διεθνής Έλληνας εξτρέμ, αρχικά, έκανε το δρομολόγιο Σαουδική ΑραβίαΕλλάδα, όταν μετακόμισε από την Αλ Αχλί στον Ολυμπιακό το 2019. Από τους «ερυθρόλευκους» πήγε στη Θεσσαλονίκη για «λογαριασμό» του Άρη, με τον οποίο πραγματοποίησε πολύ καλές εμφανίσεις, πράγμα που έφερε τελικά τη μεταγραφή για την Αλ Κορ από το Κατάρ το 2020.

Ρούμπεν Σεμέδο

Ο Πορτογάλος κεντρικός αμυντικός ήρθε στη χώρα μας για τον Ολυμπιακό το καλοκαίρι του 2019 και για δύο σεζόν αποτέλεσε τη βασική επιλογή για το κέντρο της άμυνας των «ερυθρολεύκων». Ωστόσο, κάποια θέματα συμπεριφοράς του ποδοσφαιριστή τον έθεσαν εκτός ομάδας, με αποτέλεσμα το καλοκαίρι του 2022 και αφού είχε περάσει έξι μήνες ως δανεικός στην Πόρτο, να μετακομίσει στην Αλ Ντουχαΐλ στο Κατάρ.

σεμεδο.jpg

Κώστας Μανωλάς

Το πιο πρόσφατο παράδειγμα ποδοσφαιριστή έχει και πάλι «ερυθρόλευκο» χρώμα. Ο 31χρονος κεντρικός αμυντικός, παρά το γεγονός ότι επέστρεψε στον Ολυμπιακό μόλις τον περασμένο χειμώνα, θεωρήθηκε ότι δεν μπορούσε να προσφέρει στην ομάδα τα στοιχεία για τα οποία αποκτήθηκε. Έτσι, το καλοκαίρι του 2022, έφυγε με προορισμό το Ντουμπάι και την Αλ Σάρζα.

Ραζβάν Λουτσέσκου

Περνώντας στην πλευρά των προπονητών, ο Ρουμάνος τεχνικός του ΠΑΟΚ, μετά το τέλος της πρώτης του θητείας στο «Δικέφαλο του Βορρά», είχε αναλάβει το καλοκαίρι του 2019 τον πάγκο της Αλ Χιλάλ στη Σαουδική Αραβία. Εκεί παρέμεινε για ενάμιση χρόνο, προτού επιστρέψει το καλοκαίρι του 2021 στη Θεσσαλονίκη για την δεύτερη, εν εξελίξει, θητεία του στον ΠΑΟΚ.

Orgi-Loutseskou-gia-ton-apokleismo-tis-Al-Chilal.jpg

Τάκης Λεμονής

Στη Σαουδική Αραβία είχε μετακομίσει και ο Τάκης Λεμονής το 2015 για «λογαριασμό» της Αλ Ραέντ. Είχε απομακρυνθεί από τον πάγκο του Λεβαδειακού το 2013 και αφού είχε παραμείνει άνεργος για δύο χρόνια, επέλεξε να αναλάβει την ομάδα από την Μέση Ανατολή, όπου και έμεινε για έξι μήνες.

Χρήστος Κόντης

Ένα χρόνο μετά την απομάκρυνσή του από το ρόλο του βοηθού προπονητή που είχε στον Ολυμπιακό, ο Χρήστος Κόντης ανέλαβε το 2019 την τεχνική ηγεσία της Χάτα Κλαμπ από το Ντουμπάι. Εκεί έμεινε για περισσότερο από έναν χρόνο, πριν γυρίσει και πάλι στην Ελλάδα για τον Παναθηναϊκό το καλοκαίρι του 2021, ως βοηθός του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, θέση στην οποία παραμένει μέχρι και σήμερα.

Τάσος Φαραός

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0