Football Talk

Φούλαμ – Έβερτον 0-0: Ο Πίκφορντ άντεξε και τα «ζαχαρωτά» πήραν βαθμό!

Φούλαμ – Έβερτον 0-0: Ο Πίκφορντ άντεξε και τα «ζαχαρωτά» πήραν βαθμό!

Φούλαμ εναντίον Πίκφορντ… 0-0! Σε ένα ματς που μόνο για 0-0… δεν ήταν, η ομάδα του Μάρκο Σίλβα και η Έβερτον πήραν από έναν βαθμό στην 14η αγωνιστική της Premier League, με τους γηπεδούχους να είναι «καταιγιστικοί» σε ολόκληρη την συνάντηση, αλλά τα «ζαχαρωτά» να αρνούνται να ηττηθούν, με τον Άγγλο τερματοφύλακα να είναι ο κορυφαίος του παιχνιδιού.

Ανίκητος ήταν ο Τζόρνταν Πίκφορντ στην αναμέτρηση της Φούλαμ με την Έβερτον, για την 14η αγωνιστική της Premier League, με τον Άγγλο γκολκίπερ να το έχει πάρει προσωπικά και να αρνείται να νικηθεί σε ολόκληρο το ενενηντάλεπτο, χαρίζοντας επί της ουσίας την ισοπαλία στα «ζαχαρωτά», που παρατάχθηκαν για να μην ηττηθούν και το κατάφεραν.

Για να φτάσουμε όμως στο τελικό 0-0, η αλήθεια είναι πως παρακολουθήσαμε μία «χορταστική» ισοπαλία μεταξύ των δύο αντιπάλων, με την Φούλαμ να είναι από την αρχή καλύτερη, πράγμα που αναδείχθηκε από τα 4 σουτ και τα 5 κόρνερ που εκτέλεσε στο πρώτο δεκάλεπτο.

Μπήκε αποφασισμένη στο παιχνίδι, είχε ως κινητήριο μοχλό τον Γουίλιαν και απείλησε με τον Βραζιλιάνο στο 9ο λεπτό, τον Αντρέας Περέιρα στο 27’ και τον Μίτροβιτς στο μισάωρο, με άπαντες όμως να βλέπουν «στοπ» από τον Πίκφορντ.

Μεσολάβησε μία καλή στιγμή με τον Γκόρντον για την Έβερτον, ενώ το 0-0 του πρώτου μέρους έμοιαζε ιδιαίτερα «πλασματικό», αναλογικά με τις φάσεις και τον ρυθμό στο Κρέιβεν Κότατζ.

Στην επανάληψη, εξαιρώντας το ακυρωθέν γκολ του Κάλβερτ Λιούιν στο 70’, η Φούλαμ κυριάρχησε και αναζήτησε με ιδιαίτερο ζήλο το γκολ που θα της έδινε το τρίποντο. Κάτι ο Κόαντι όμως, σε συνδυασμό με τον Πίκφορντ, η Έβερτον άντεχε, με τον έμπειρο τερματοφύλακα να αντιδρά εξαιρετικά στο 52’ και το 62’, σε προσπάθειες των Γουίλιαν και Μίτροβιτς.

Το ίδιο συνέβη και στην τελευταία τελική του Γουίλιαν στο 80’, με το 0-0 να διατηρείται μέχρι τέλους και να σηματοδοτεί την πρώτη ισοπαλία των δύο ομάδων στο Λονδίνο, μετά από 10 χρόνια!

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0