Football Talk

Παρί Σεν Ζερμέν - Τρουά 4-3: Μέσι εσύ σούπερσταρ (video)

Παρί Σεν Ζερμέν - Τρουά 4-3: Μέσι εσύ σούπερσταρ (video)
Ζορίστηκε η Παρί Σεν Ζερμέν  αλλά επικράτησε στην έδρα της απέναντι στην Τρουά (4-3), συνεχίζοντας ακάθεκτη στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Ligue 1.

Άμα έχεις Μέσι διάβαινε. Ένα τέρμα και μία ασίστ από τον Αργεντινό σούπερσταρ, ο οποίος ουσιαστικά χάρισε τη νίκη στην ομάδα του Γκαλτιέ, φτάνοντας έτσι τα 7 γκολ σε 12 αναμετρήσεις του γαλλικού πρωταθλήματος. Θεαματικό παιχνίδι, γεγονός στο ποίο συντέλεσε και η Τρουά, με τον Ρόνι Λόπες να ξεκινά βασικός και να σερβίρει για το 1-0. Έτσι η Παρί συνεχίζει να βρίσκεται στην πρώτη θέση της διοργάνωσης, όντας αήττητη με 35 βαθμούς.

Σοκ στο ξεκίνημα με τον πρώην ερυθρόλευκο Ρόνι Λόπες να σερβίρει στον Μπαλντέ και τους φιλοξενούμενους να ανοίγουν το σκορ μόλις στο 3ο λεπτό.

Περίπου 20 λεπτά αργότερα, ήρθε η απάντηση από τον Σολέρ, έπειτα από ασίστ του Νεϊμάρ. Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός έβγαλε τον Ισπανό φάτσα με το τέρμα, ώστε ο δεύτερος να περάσει τον Γκαλόν και να γράψει το 1-1.

Η έλευση του 2ου μέρους βρήκε τον επιθετικό από την Γουινέα Μπισέου να πετυχαίνει και δεύτερο τέρμα, δίνοντας εκ νέου προβάδισμα στην Τρουά (52').

Και κάπου εκεί εμφανίστηκε ο Λιονέλ Μέσι. Μόλις τρία λεπτά αργότερα πέτυχε το δεύτερο τέρμα της ομάδας του, πετυχαίνοντας απίθανο τέρμα από μακρινή απόσταση.

Βέβαια δεν σταμάτησε εκεί... Στο 62' έκοψε την αντίπαλη άμυνα στα δύο, βγάζοντας μπαλιά από το κέντρο του γηπέδου στον Νεϊμάρ, ώστε ο Βραζιλιάνος να πετύχει με ευκολία την ανατροπή.

Το κερασάκι στην τούρτα μπήκε από τον Εμπαπέ, ο οποίος έστησε την μπάλα στην λευκή βούλα, βάζοντας και αυτός το όνομα του στην λίστα των σκόρερ.

Ακόμη και σε εκείνο το σημείο οι φιλοξενούμενοι δεν τα παράτησαν και κατόρθωσαν να μειώσουν στο 88ο λεπτό, με τον Παλαβέρσα να γράδει το τελικό Παρί Σεν Ζερμέν - Τρουά 4-3.

Οι συνθέσεις των ομάδων

Παρί Σεν Ζερμέν: Ντοναρούμα, Μπερνάτ, Ράμος, Κιμπεμπέ, Μουκιελιέ, Σολέρ, Βεράτι, Βιτίνια, Νεϊμάρ, Μέσι, Εμπαπέ

Τρουά: Γκαλόν, Μπαλντέ, Βερνάζα, Πάλμερ - Μπράουν, Σαλμιέρ, Κόντε, Όντομπερτ, Σαβαλερίν, Κουαμέ, Ρόνι Λόπες, Μπαλντέ

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0