Football Talk

Μπαρτσελόνα: Ο Λεβαντόφσκι ξεπέρασε από τώρα τα... περσινά γκολ του Ντεπάι!

Μπαρτσελόνα: Ο Λεβαντόφσκι ξεπέρασε από τώρα τα... περσινά γκολ του Ντεπάι!

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι παραμένει «killer» και στη Βαρκελώνη! Ο Πολωνός στράικερ μετράει ήδη 17 γκολ -και 3 ασίστ- στα πρώτα του 15 επίσημα παιχνίδια με τους Καταλανούς.

Το γκολ είναι η δική του υπόθεση, η δική του «δουλειά». Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι έχει πετύχει 5 από τα 17 φετινά γκολ του στο Champions League (χατ-τρικ με Πλζέν και 2 με Ίντερ), ενώ τα υπόλοιπα 12 είναι σε επίπεδο πρωταθλήματος, στην ισπανική La Liga.

Σε 12 αναμετρήσεις ο «Λέβα» μετρά ισάριθμα γκολ, κάτι που μας βγάζει μέσο όρο 1 ανά 90λεπτο. Για τον Λεβαντόφσκι αυτό είναι κάτι απολύτως φυσιολογικό. Για την περσινή Μπαρτσελόνα κάτι μακρινό….

Τόσα είχε σε υπερδιπλάσια ματς ο Ντεπάι!
depay_3.jpg

Την περσινή σεζόν η Μπαρτσελόνα είχε θέμα στο σκοράρισμα. Για να το καταλάβει κανείς αυτό αρκεί να βρει τον πρώτο σκόρερ της.

Αυτός ήταν ο Μέμφις Ντεπάι. Ο Ολλανδός επιθετικός σημείωσε 12 γκολ σε 28 συμμετοχές (είχε και 2 ασίστ), όσα ακριβώς έχει ο Λεβαντόφσκι αυτή τη στιγμή.

Βέβαια ο Πολωνός έχει συμμετάσχει σε λιγότερα από τα μισά ματς συγκριτικά με τον Ντεπάι. Και είναι βέβαιο πως θα τον ξεπεράσει κατά πολύ.

Κάτι που, έχει κάνει ήδη, αν κοιτάξουμε τα συνολικά στατιστικά των δύο ποδοσφαιριστών. Όπως είπαμε ο Λέβα έχει 17 γκολ σε 15 ματς σε όλες τις διοργανώσεις. Ο Ντεπάι ολοκλήρωσε τη σεζόν πέρσι με…13 σε 38 επισήμους αγώνες. Τόσα είχε και ο Ομπαμεγιάνγκ, με τον Γκαμπονέζο πάντως να παίζει μόλις σε 23 ματς, αφού αποκτήθηκε τον περασμένο Γενάρη.

Που καταλήγουμε; Πως τουλάχιστον στο θέμα του σκοραρίσματος, ο Τσάβι έχει λύσει το πρόβλημά του!

Μανώλης Μακρόπουλος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0