Football Talk

Τσάβι: «Θα έρθουν τα αποτελέσματα, αλλιώς άλλος προπονητής»

Τσάβι: «Θα έρθουν τα αποτελέσματα, αλλιώς άλλος προπονητής»

Ο Τσάβι, σε δηλώσεις του, έκανε τη δική του αυτοκριτική, δείχνοντας πίστη παρ’ όλα αυτά στο πλάνο της Μπαρτσελόνα.

Εκτός της νοκ-άουτ φάσης του Champions League έμεινε για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν η Μπαρτσελόνα. Έτσι, ο προπονητής της ομάδας, Τσάβι, σε δηλώσεις του θέλησε να κάνει τη δική του αυτοκριτική, τονίζοντας όμως ότι πιστεύει απόλυτα στο υπάρχον ρόστερ και είναι αισιόδοξος για το υπόλοιπο της σεζόν.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Στα εκτός έδρα ματς με τη Βιγιαρεάλ, την Μπιλμπάο, τη Ρεάλ και τη Σεβίλλη παίξαμε καλά. Τα αποτελέσματα δεν πρέπει να μας αποπροσανατολίζουν. Το έχω βιώσει αυτό ως ποδοσφαιριστής και ξέρω τι σημαίνει. Τα αποτελέσματα θα έρθουν, αλλιώς θα έρθει άλλος προπονητής.

Κρατάω το παιχνίδι στο Μόναχο το οποίο έπρεπε να κερδίσουμε. Ήμασταν ιδιαίτερα ανταγωνιστικοι απέναντι στην Μπάγερν. Την άλλη φορά (σσ. στο Καμπ Νόου) όχι, γιατί είχαμε ήδη αποκλειστεί. Ήρθαμε ισόπαλοι με την Ίντερ με γκολ στο 90’+2’, ήμασταν ανταγωνιστικοί και σε αυτό το ματς. Τα αποτελέσματα όμως ήταν αρνητικά και είμαστε νευριασμένοι με αυτό.

Δεν θα σταματήσουμε να δουλεύουμε και νιώθω μεγάλη αυτοπεποίθηση για αυτό που φτιάχνουμε. Δεν έχουν έρθει αυτά που θα θέλαμε ως τώρα. Έχουμε μεγάλες απαιτήσεις, αλλά χάσαμε ήδη το Champions League. Δεν είμαστε σε καλή κατάσταση, πρέπει να κάνουμε την κριτική μας και να συνεχίσουμε τη δουλειά. Υπομονή και ηρεμία χρειάζεται. Ο πρόεδρος με στηρίζει, όπως και οι Ματέου (Αλεμάνι) και Ζόρντι (Κρόιφ). Δεν έχω άλλη επιλογή από το να συνεχίσω να δουλεύω σκληρά.»

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0