Football Talk

ΑΕΚ: Ο μεγάλος στόχος να μην κλείσει ούτε για ένα ματς η OPAP Arena

ΑΕΚ: Ο μεγάλος στόχος να μην κλείσει ούτε για ένα ματς η OPAP Arena

Η προσοχή και ο σεβασμός που καλείται να δείξει για ένα ακόμα παιχνίδι ο κόσμος της ΑΕΚ προκειμένου να μην υπάρξει κίνδυνος τιμωρίας στα επόμενα εντός έδρας ματς.

Ο κόσμος της ΑΕΚ κατάφερε με τη συμπεριφορά του στα προηγούμενα παιχνίδια να μην βάλει σε κίνδυνο την τιμωρία του γηπέδου, καθώς δεν υπήρξαν ούτε καπνογόνα, ούτε κροτίδες στα ματς με Ατρόμητο και ΠΑΣ. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να παραμείνει ανοιχτή η OPAP Arena για το ματς της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ.

Όλοι στην ΠΑΕ όμως είναι σε επιφυλακή και ενόψει της συνέχειας, καθώς ο μεγάλος στόχος είναι να μην υπάρξει ποτέ τιμωρίας της έδρας της ομάδας και όλα τα παιχνίδια να τα δώσει με τον κόσμο της να δίνει το «παρών». Στο ματς με τον Λεβαδειακό η ΑΕΚ τιμωρήθηκε με πρόστιμο, για τα καπνογόνα που άναψαν οι οπαδοί της. Ωστόσο, όπως έγινε και στην προηγούμενη κλήση της σε απολογία, έτσι και στη συγκεκριμένη, ήταν και βάσει άρθρου που προβλέπει ποινή αποκλεισμού της έδρας της! Η ΠΑΕ με υπόμνημά της, που έγινε δεκτό, κατέρριψε τον ισχυρισμό.

Αυτό, λοιπόν, που όλοι έχουν στο μυαλό τους στην ΠΑΕ και πρέπει να το έχει φυσικά και ο κόσμος που θα βρεθεί την Κυριακή στη Φιλαδέλφεια για το ματς με τον ΠΑΟΚ, είναι πως δεν πρέπει να υπάρχει η αίσθηση ότι επειδή το ντέρμπι θα γίνει με κόσμο επετεύχθη ένας στόχος και… τέλος.

Θεωρείται δεδομένο πως τόσο για καθυστέρηση έναρξης του αγώνα με τον ΠΑΟΚ, όσο και για διακοπή, ακόμα και λίγων λεπτών, λόγω καπνογόνων, θα επιφέρει μελλοντική τιμωρία της έδρας της ΑΕΚ.

Η ΑΕΚ είναι υπότροπη, εξ ου και τώρα στην ΠΑΕ αναφέρουν πως υπάρχει ενδεχόμενο τιμωρίας ακόμα και στο ενδεχόμενο που καθυστερήσει η έναρξη του αγώνα!  Με βάσει τα παραπάνω λοιπόν, κρίνεται επιβεβλημένη η προσοχή του κόσμου της ΑΕΚ (και) στο ματς της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ, ώστε να μην κλείσει μελλοντικά η OPAP Arena ούτε σε ένα παιχνίδι.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0