Football Talk

Βρουσάι: «Τα σφυρίγματα του διαιτητή έπαιξαν το ρόλο τους»

Βρουσάι: «Τα σφυρίγματα του διαιτητή έπαιξαν το ρόλο τους»

Απογοητευμένος ήταν ο Μάριος Βρουσάι μετά την λήξη της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με τη Φράιμπουργκ και τον αποκλεισμό των «ερυθρολεύκων» από τη συνέχεια του Europa Conference League, με τον Έλληνα μπακ να αναφέρεται τόσο στην εμφάνιση της ομάδας του, όσο και στις διαιτητικές αποφάσεις.

Μπορεί ο Ολυμπιακός να άντεξε για 90 λεπτά στη Γερμανία απέναντι στη Φράιμπουργκ, όμως το φινάλε ήταν άσχημο για τους «ερυθρολεύκους», με τον Μάριο Βρουσάι να κάνει λόγο τόσο για τη διαιτησία, όσο και για την εμφάνιση της ομάδας του.

Αναλυτικά, ο Έλληνας μπακ είπε:

«Είμασταν πολύ ανταγωνιστικοί σήμερα απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα. Θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει και περισσότερα γκολ. Έπαιξε σημαντικό ρόλο και ο διαιτητής με κάποιες αποφάσεις του. Εμείς προσπαθούσαμε να επιβάλουμε το παιχνίδι μας και σε μεγάλο βαθμό το καταφέραμε. Κάπου αποπροσανατολιστήκαμε και δεχθήκαμε το γκολ. Κάναμε ένα πολύ καλό ματς και θα μας βοηθήσει στη συνέχεια και το δύσκολο πρόγραμμα που έχουμε»

Όσον αφορά στην ερώτηση για το κατά πόσο η απόδοση και η εικόνα μπορεί να βοηθήσει:
«Έχουμε δύσκολο δρόμο μπροστά μας. Μία νίκη και με την εικόνα του πρώτου μέρους θα μας έδινε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Η εικόνα στα πρώτα 70 λεπτά ήταν πραγματικά πολύ καλή. Η κούραση όμως και κάποια ανάποδα σφυρίγματα ήταν αυτά που καθόρισαν και το αποτέλεσμα. Κοιτάζουμε μπροστά και βλέπουμε την επόμενη μέρα».

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0