Football Talk

Κορμπεράν: «Είμαι περήφανος που ήρθα στη Γουέστ Μπρομ»

Κορμπεράν: «Είμαι περήφανος που ήρθα στη Γουέστ Μπρομ»
Η εποχή Κάρλος Κορμπεράν στη Γουέστ Μπρομ έχει ξεκινήσει και επισήμως με τον πρώην τεχνικό του Ολυμπιακού να κάνει τις πρώτες του δηλώσεις.
Δεν έμεινε πολύ καιρό χωρίς ομάδα ο Κάρλος Κορμπεράν, αφού λίγες εβδομάδες μετά την απομάκρυνσή του από τον πάγκο των «ερυθρολέυκων». επέστρεψε στο Νησί για να αναλάβει την Γουεστ Μπρομ.

Ο 39χρονος παρουσιάστηκε από το σύλλογο και δήλωσε υπηρήφανος που αποτελεί μέρος αυτού, κάνοντας ταυτόχρονα και τις πρώτες του δηλώσεις.

Αναλυτικότερα τα όσα ανέφερε ο άλλοτε τεχνικός των Πειραιωτών: «Είναι μεγάλη χαρά που είμαι εδώ. Είναι κάτι που με κάνει περήφανο. Το κλαμπ άνοιξε μία διαδικασία και πιστεύω σε αυτήν. Είναι σημαντικό για το μέλλον του κλαμπ. Ξεκινάω τις συζητήσεις με τον τεχνικό διευθυντή, την ομάδα, για τις ιδέες».

Πρόσθεσε επίσης πως: «Νομίζω ότι αυτή τη στιγμή, ξέρω τον σύλλογο και το μέρος όπου θέλω να δω. Αν σκέφτεστε το παρελθόν ή το μέλλον, δεν πρόκειται να λειτουργήσει αυτό που θέλουμε. Στη παρούσα φάση, πρέπει να είμαστε μια πιο ανταγωνιστική ομάδα

Το πιο σημαντικό πράγμα αυτή τη στιγμή είναι να κοιτάξω τους παίκτες που έχω στην ομάδα. Αυτοί είναι οι παίκτες που θα μας βοηθήσουν να πετύχουμε αυτό που θέλουμε».

www.bnsports.gr 

 
 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0