Football Talk

Φράιμπουργκ – Ολυμπιακός: Ελ Αραμπί κορυφή και Μπά, Ντόι στα στόπερ - O Κιέρε «κρυφός» φορ για τους Γερμανούς

Φράιμπουργκ – Ολυμπιακός: Ελ Αραμπί κορυφή και Μπά, Ντόι στα στόπερ - O Κιέρε «κρυφός» φορ για τους Γερμανούς
Έγιναν γνωστές οι ενδεκάδες Ολυμπιακού και Φράιμπουργκ, λίγο πριν την έναρξη της αναμέτρησης (22:00) στη Γερμανία για το Europa League

Επιστροφή στη βασική ενδεκάδα του Ολυμπιακού για τον Ελ Αραμπί μετά από το ματς με τον Ατρόμητο στις 2 Οκτωβρίου. Ο Μαροκινός θα είναι η «αιχμή» στην επιθετική γραμμή των «ερυθρόλευκων» που θα παλέψουν στην έδρα της Φράιμπουργκ για ένα θετικό αποτέλεσμα. 

Από εκεί και πέρα, Μασούρας και Γκάρι Ροντρίγκες θα κινούνται στα εξτρέμ, με τον Μπιέλ πίσω από τον Ελ Αραμπί, ενώ οι Χουάνγκ Ινμπόμ και Εμβιλά θα βρίσκονται στο χώρο της μεσαίας γραμμής. Τέλος, τα άκρα της άμυνας θα καλύψουν οι Βρουσάι και Άβιλα, με τον Ντόι να έχει για παρτενέρ τον Μπα στα στόπερ και τον Πασχαλάκη κάτω από τα δοκάρια.

Στην αντίπερα «όχθη», ο τεχνικός των Γερμανών, Στράιχ, πραγματοποίησε δύο αλλαγές σε σχέση με την ενδεκάδα που παρέταξε στο Γεώργιος Καραϊσκάκης στον αγώνα του πρώτου γύρου, με τον Κέιτελ να παίρνει τη θέση του Έγκεσταϊν και τον Κούμπλερ αυτή του Σιλντίγια.

Δείτε τις συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ολυμπιακός (Μίτσελ): Πασχαλάκης, Ντόι, Μπα, Άβιλα, Βρουσάι, Ίνμπομ Χουάνγκ, Εμβιλά, Μασούρας, Γκάρι Ροντρίγκες, Μπιέλ, Ελ Αραμπί.

Φράιμπουργκ (Κ. Στράιχ): Φλέκεν, Κούμπλερ, Γκίντερ, Λίνχαρτ, Γκούντερ, Ντοάν, Κέιτελ, Χέφλερ, Γκρίφο, Γκρέγκοριτς, Κιέρε.

www.bnsports.gr 

 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0