Football Talk

Τσάβι: «Ήμασταν απογοητευτικοί, δεν κάναμε τίποτα σωστά»

Τσάβι: «Ήμασταν απογοητευτικοί, δεν κάναμε τίποτα σωστά»
Ο Τσάβι δεν μπόρεσε να κρύψει την απογοήτευσή του για την εικόνα της Μπαρτσελόνα κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου
Μετά τη νίκη της Ίντερ επί της Βικτόρια Πλζεν με 4-0, το παιχνίδι της Μπαρτσελόνα με την Μπάγερν Μονάχου δεν είχε κανένα βαθμολογικό κίνητρο για τους Καταλανούς. Παρόλα αυτά, όταν πρόκειται για ένα τόσο μεγάλο ευρωπαϊκό παιχνίδι όλοι θέλουν να κερδίζουν, μόνο που η Μπάγερν έφυγε άνετα με το 3-0 από το «Καμπ Νόου».

Ο Τσάβι δεν μπόρεσε να κρύψει την απογοήτευσή του μετά το ματς, καθώς σύμφωνα με τον ίδιο δεν μπόρεσε να ευχαριστήσει τον κόσμο της ομάδας που ήταν στο γήπεδο με ένα θετικό αποτέλεσμα.

Διαβάστε όσα είπε:

«Ευχαριστώ τους φιλάθλους για την αμέριστη υποστήριξή τους. Η ατμόσφαιρα ήταν απίστευτη. Είναι κρίμα που δεν μπορούσαμε να τους ευχαριστήσουμε στο γήπεδο. Πρέπει να αντιμετωπίσουμε την πραγματικότητα».

«'Hταν μια πραγματική απογοήτευση. Δεν αγωνιστήκαμε, δεν κάναμε τίποτε. Ο αντίπαλος ήταν πολύ καλός, πολύ καλύτερος από εμάς. Τώρα, πρέπει να μείνουμε ενωμένοι. Η σεζόν, δεν τελειώνει τον Οκτώβριο. Είναι ένα σκληρό πλήγμα, αλλά υπάρχουν ακόμη τίτλοι που πρέπει να κατακτήσουμε. Καταλαβαίνω ότι κάποιοι μιλούν για καταστροφή, αλλά θα αναλύσουμε την κατάσταση και θα συνεχίσουμε».

www.bnsports.gr


Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0