Football Talk

Επιθυμία του Ντι Μαρία να επιστρέψει στη Ροζάριο Σεντράλ 

Επιθυμία του Ντι Μαρία να επιστρέψει στη Ροζάριο Σεντράλ 
Ο Άνχελ Ντι Μαρία μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Αργεντινής για την επιθυμία του να κλείσει την καριέρα του στη Ροζάριο Σεντράλ

Μία πλούσια καριέρα γεμάτη τίτλους και ένας μεγάλος στόχος μπροστά του να γίνει πρωταθλητής κόσμου. Ο λόγος για τον Άνχελ Ντι Μαρία, ο οποίος μετά από μία επταετία στην Παρί Σεν Ζερμέν, αποφάσισε να φορέσει τη φανέλα της Γιουβέντους.

Ο Αργεντίνος δεν έχει καταφέρει να αποδώσει στη «Γηραιά κυρία» καθώς οι συνεχόμενοι τραυματισμοί τον έχουν ταλαιπωρήσει αρκετά. Βέβαια στα όσα παιχνίδια έχει αγωνιστεί, έχει καταφέρει να εντυπωσιάσει με τέσσερις ασίστ και ένα γκολ σε εφτά εμφανίσεις.

Σε πρόσφατες δηλώσεις του σε ραδιόφωνο της πατρίδας του, ο 34χρονος winger, εξέφρασε την επιθυμία του να κλείσει κάποια στιγμή την καριέρα του στη Ροζάριο Σεντράλ (ομάδα που ξεκίνησε). 

Διόλου απίθανο να γίνει σύντομα κάτι τέτοιο, από τη στιγμή που δεν έχει καταφέρει να αγωνιστεί σε πολλά ματς της «Γιούβε».

«Θέλω να επιστρέψω στην Αργεντινή και στη Ροζάριο για να κλείσω εκεί την καριέρα μου. Αυτός είναι ο στόχος μου και αυτό θα γίνει κάποια στιγμή».

www.bnsports.gr


Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0