Football Talk

Ατλέτικο Μαδρίτης – Μπάγερ Λεβερκούζεν 2-2: Απολαυστικό ματς στο Μετροπολιτάνο με την «μοιρασιά» να αφήνει εκτός τους «ροχιμπλάνκος»(video)

Ατλέτικο Μαδρίτης – Μπάγερ Λεβερκούζεν 2-2: Απολαυστικό ματς στο Μετροπολιτάνο με την «μοιρασιά» να αφήνει εκτός τους «ροχιμπλάνκος»(video)
Ατλέτικο Μαδρίτης και Μπάγερ Λεβερκούζεν ήρθαν ισόπαλες 2-2 σε ένα «χορταστικό» παιχνίδι, με το τελικό αποτέλεσμα να αφήνει την ομάδα του Τσόλο Σιμεόνε στην 3η θέση και εκτός συνέχειας στο Champions League

Η Ατλέτικο Μαδρίτης γνώριζε ότι μετά την ευρεία νίκη της Πόρτο με 4-0 στην έδρα της Κλαμπ Μπριζ, η νίκη στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Μπάγερ Λεβερκούζεν ήταν… μονόδρομος. Παρ’ όλα αυτά, οι Ισπανοί δεν κατάφεραν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του must win παιχνιδιού μένοντας ισόπαλοι 2-2. Αυτό σημαίνει, ότι οι «ροχιμπλάνκος» μένουν εκτός συνέχειας Champions League αφού βρίσκονται τέσσερις βαθμούς πίσω από την 2η Πόρτο με ένα παιχνίδι να απομένει.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε «εκρηκτικά». Στο 9’ ο Μούσα Ντιαμπί «άνοιξε» το σκορ με εξαιρετικό πλασέ, δίνοντας το προβάδισμα στην ομάδα του και… παγώνοντας το «Γουάντα Μετροπολιτάνο».


 

Η ομάδα του Τσόλο Σιμεόνε, ανέβασε ρυθμούς στον αγωνιστικό χώρο και έψαξε την ισοφάριση, την οποία βρήκε στο 22’ με τον Γιανίκ Καράσκο που σκόραρε με συρτό σουτ στα όρια της περιοχής.

 

Οι «ασπιρίνες» ωστόσο είχαν απάντηση στο γκολ του Βέλγου και στο 29’ ο Χάντσον Οντόι έγινε αποδέκτης της πάσας του Αμίρι σκοράροντας για το 2-1. Ένα αποτέλεσμα που δεν άλλαξε έως το τέλος του πρώτου μέρους με τον ρυθμό στο τελευταίο τέταρτο να κυμαίνεται σε χαμηλά επίπεδα.

 

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι «ροχιμπλάνκος» μπήκαν πολύ δυνατά, κάτι που μετουσιώθηκε σε γκολ, με τον Ροντρίκο Ντε Πολ που είχε περάσει ως αλλαγή να ισοφαρίζει σε 2-2 στο 50’ με φοβερή εκτέλεση έπειτα από ασίστ του Καράσκο που ήταν εξαιρετικός στις επιθετικές του πρωτοβουλίες.

 

Η συνέχεια του παιχνιδιού, είχε την Ατλέτικο να πιέζει ασφυκτικά για την επίτευξη ενός τρίτου γκολ χωρίς ωστόσο να δημιουργεί τις κατάλληλες προϋποθέσεις για αυτό. Ο χρόνος τέλειωνε, το άγχος αυξήθηκε και το σφύριγμα της λήξης ωστόσο στο 90+7' ο ισπανικός σύλλογος κέρδισε πέναλτι έπειτα από υπόδειξη του VAR με τον Γιανίκ Καράσκο να αστοχεί και τον Χραντέσκι να αποκρούει εντυπωσιακά. Έτσι, το τελικό αποτέλεσμα βρήκε την ομάδα του Σιμεόνε εκτός συνέχειας στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση.

Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων:

Ατλέτικο Μαδρίτης: Όμπλακ, Μολίνα, Χιμένες, Ερμόσο (46' Σαούλ), Ρεϊνίλντο, Κορέα (46΄ Ντε Πολ), Κοντογκμπιά, Βίτσελ, Καράσκο, Μοράτα (61' Ματέους Κούνια), Γκριεζμάν

Μπάγερ Λεβερκούζεν: Χραντέτσκι, Κοσουνού, Ταπσόμπα (60' Ταχ), Ινκαπιέ, Φρίμπονγκ, Άντριχ, Αμίρι, Μπάκερ, Ντιαμπί, Χλόζεκ, Χάντσον Οντόι (60' Αντλί)

Χρήστος Λόης

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0