Football Talk

Ίντερ - Βικτόρια Πλζεν 4-0: «Μπροστάρης» Τζέκο άφησε... εκτός την Μπαρτσελόνα! (video)

Ίντερ - Βικτόρια Πλζεν 4-0: «Μπροστάρης» Τζέκο άφησε... εκτός την Μπαρτσελόνα! (video)
Εύκολο βράδυ για την Ίντερ! Επικράτησε με 4-0 (26/10) της Βικτόρια Πλζεν, προκρίθηκε στους «16» και άφησε... εκτός συνέχειας την Μπαρτσελόνα!

Το σύνολο του Σιμόνε Ιντζάγκι έπραξε το «καθήκον» της απέναντι στην ουραγό του 3ου ομίλου, Βικτόρια Πλζεν, εξασφαλίζοντας εύκολα την πρόκριση στους «16» του Champions League. Με την αποψινή της νίκη «πέταξε» εκτός θεσμού τους «μπλαουγκράνα» και ταξιδεύει... χωρίς άγχος στο Μόναχο για το παιχνίδι με την πρωτοπόρο Μπάγερν (1/11)

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στην αναμέτρηση, πίεσαν από τα πρώτα λεπτά τον αντίπαλο, επιβάλλοντας άμεσα τον ρυθμό τους.

Μετά τη συμπλήρωση του πρώτου εικοσαλέπτου, ανέβασαν κι άλλο «στροφές», δημιουργώντας σημαντικές προυποθέσεις για γκολ, με χαρακτηριστικότερες την διπλή ευκαιρία των Ντιμάρκο και Μκιταριάν στο 25' και το πλασέ του Τζέκο από κοντά (33').

Η Βικτόρια Πλζεν κατάφερε να απαντήσει με σουτ του Βλκάνοβα στο 29', οι Μιλανέζοι ωστόσο ήταν εκείνοι που κατάφεραν να προηγηθούν, με τον Μκιταριάν στο 35' να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα με το κεφάλι. Επτά λεπτά αργότερα, ο Τζέκο έκανε το 2-0 πλασάροντας εύστοχα τον Στάνεκ, έπειτα από υποδειγματική ασίστ του Ντιμάρκο.

Στο δεύτερο μέρος, η Ίντερ διατήρησε την υπεροχή της και κατάφερε να αυξήσει τον δείκτη του σκορ. Στο 66' ο Τζέκο βρήκε και πάλι δίχτυα, σουτάρωντας στην κάτω αριστερή γωνία, με τον Λαουτάρο Μαρτίνες να συμβάλλει τα μέγιστα για την επίτευξη του τρίτου γκολ.

Το τελικό 4-0 διαμόρφωσε ο Λουκάκου, έπειτα από ωραία εναλλαγή της μπάλας με τον Κορέα. Ο Βέλγος φορ επέστρεψε στην αγωνιστική δράση μετά από απουσία δύο μηνών.


Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ίντερ (Σιμόνε Ιντζάγκι)
: Ονανά, Μπαστόνι, Σκρίνιαρ, Ατσέρμπι, Ντάμφρις, Μπαρέλα, Τσαλχάνογλου (71' Τσαλχάνογλου), Μικίταριαν (83' Γκαλιαρντίνι), Ντιμάρκο (76' Γκόζενς), Μαρτίνες (83' Λουκάκου), Τζέκο (71' Κορέα)

Βικτόρια Πλζεν (Μιχάλ Μπίλεκ): Στάνεκ, Χέιντα, Πέρνιτσα, Τιτζάνι (52' Γεμέλκα), Χάβελ, Κάλβαχ (70' Εντιάιγ), Μπούχα, Μοσκέρα, Γίρκα (46' Χόλικ), Μπάσεϊ (46' Χόρι), Βλκάνοβα (84' Πίλαρ)

Νικόλας Μπιλάλης
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0