Football Talk

Η Μπαρτσελόνα παίζει το μέλλον της στο Champions League, κόντρα στην ομάδα που... λατρεύει να την πληγώνει!

Η Μπαρτσελόνα παίζει το μέλλον της στο Champions League, κόντρα στην ομάδα που... λατρεύει να την πληγώνει!

Η Μπαρτσελόνα φιλοξενεί την Μπάγερν Μονάχου στο Καμπ Νόου για την 5η αγωνιστική των ομίλων του UEFA Champions League, σε ματς που θα κρίνει εν πολλοίς την πρόκρισή της στην επόμενη φάση. Οι «μπλαουγκράνα» δεν θα έχουν εύκολο έργο ενώ ούτε η παράδοση με τους Βαυαρούς είναι με το μέρος τους, μιας και έχουν χάσει τα 9 από τα 12 παιχνίδια απέναντί τους!

Το ματς που ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Τετάρτης (26/10) στο UEFA Champions League είναι με διαφορά αυτό της Μπαρτσελόνα κόντρα στη Μπάγερν Μονάχου για την 5η αγωνιστική των ομίλων της διοργάνωσης. Οι «μπλαουγκράνα» είναι με το κεφάλι στον τοίχο και θέλουν πάση θυσία τη νίκη εάν θέλουν να έχουν ελπίδες για πρόκριση στους «16». Το έργο τους φυσικά δεν θα είναι εύκολο κόντρα σε έναν αντίπαλο που έχει δείξει ότι… την έχει!

Μπάγερν Μονάχου και Μπαρτσελόνα έχουν αναμετρηθεί συνολικά 12 φορές στο UEFA Champions League, με τους Βαυαρούς να έχουν νικήσει τις 9 από αυτές! Η «Μπάρτσα» έχει καταφέρει να επικρατήσει μόνο δύο φορές ενώ ένα ματς έχει λήξει ισόπαλο. Mάλιστα τα πέντε τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια έχουν λήξει υπέρ της γερμανικής ομάδας με συνολικά γκολ 19-4! Φυσικά το μεταξύ τους ματς που ξεχωρίζει είναι ο προημιτελικός της σεζόν 2019-20 με το ιστορικό 8-2 των Βαυαρών. Η τελευταία νίκη της καταλανικής ομάδας ήταν ο πρώτος αγώνας της ημιτελικής φάσης της σεζόν 2014-15, όταν και είχε επικρατήσει με 3-0 στην Βαρκελώνη.


Μπορεί για την Μπάγερν Μονάχου η Μπαρτσελόνα να αποτελεί έναν αγαπημένο αντίπαλό με βάση τα αποτελέσματά της απέναντί της ωστόσο δεν συμβαίνει το ίδιο και με την Ρεάλ Μαδρίτης! Οι Βαυαροί είναι η ομάδα που έχει χάσει τα περισσότερα παιχνίδια στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση από έναν μόνο αντίπαλο, ξεπερνώντας ακόμα και την Μπαρτσελόνα. Συγκεκριμένα, η Μπάγερν έχει χάσει 10 φορές από την «βασίλισσα»!

Αντώνης Κεφαλωνίτης

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0