Football Talk

Ηρακλής: Περνάει ξανά στα χέρια του Τομ Παπαδόπουλου

Ηρακλής: Περνάει ξανά στα χέρια του Τομ Παπαδόπουλου

Με γραπτή δήλωση ο Τομ Παπαδόπουλος ενημέρωσε ότι ήρθε σε συμφωνία με τον Ευγενίου για το πακέτο μετοχών του Ηρακλή.

Αλλάζει σελίδα ο Ηρακλής, καθώς η ομάδα της Θεσσαλονίκης πρόκειται να περάσει και πάλι στα χέρια του Τομ Παπαδόπουλου. Όπως έκανε γνωστό ο ίδιος, ήρθε σε συμφωνία με τον Ευγενίου και το μόνο που απομένει για να επισημοποιηθεί η αλλαγή είναι η έγκριση του φακέλου από την ΕΕΑ και από τον ΓΣ. Η μεταβίβαση των μετοχών πρόκειται να ολοκληρωθεί τον Ιούνιο του 2023.

Η γραπτή δήλωση του Τομ Παπαδόπουλου:

«Είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω ότι ύστερα από πολλές προσπάθειες των τελευταίων μηνών, έχω έρθει σε οριστική γραπτή συμφωνία με τον μεγαλομέτοχο κ.Ευγενίου. Το επόμενο βήμα είναι η κατάθεση του φακέλου στην ΕΕΑ προς έγκριση καθώς επίσης και η έγκριση από τον Γ.Σ.

Ημερομηνία παράδοσης του πακέτου μετοχών προς εμένα και την ομάδα των συνεργατών μου από την Αμερική ,είναι η 30 Ιουνίου 2023. Δηλώνω ότι μέχρι εκείνη την ημέρα θα στηρίζω με χορηγίες την προσπάθεια του κυρίου Ευγενίου, οπως έχω κάνει κατεπανάληψή στο παρελθόν, ώστε στην ομάδα να υπάρχει τουλάχιστον οικονομικά, τάξη και ηρεμία. Επίσης δηλώνω ότι αν υπάρχουν συγκυρίες που πρέπει να πάρω την ομάδα νωρίτερα, θα το κάνω.

Χρόνια πολλά στην πόλη μας, την όμορφη Θεσσαλονίκη, και σε όλους τους εορτάζοντες.

Τομ Παπαδόπουλος».

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0