Football Talk

Ντιναμό Ζάγκρεμπ- Μίλαν 0-4: Με το ενάμιση πόδι στους 16 μετά από 9 χρόνια οι «ροσονέρι»!

Ντιναμό Ζάγκρεμπ- Μίλαν 0-4: Με το ενάμιση πόδι στους 16 μετά από 9 χρόνια οι «ροσονέρι»!

Η Μίλαν θριάμβευσε κόντρα στην Ντινάμο Ζάγκρεμπ στο «Μάξιμιρ» με 4-0 και πλέον χρειάζεται μόλις έναν βαθμό στο ματς της 6ης αγωνιστικής κόντρα στη Σάλτσμπουργκ στο «Σαν Σίρο» για να πετύχει την πρόκριση στους 16 για πρώτη φορά μετά τη σεζόν 2013-14.

Χωρίς να …ιδρώσει η Μίλαν πέρασε επιβλητικά από την πρωτεύουσα της Κροατίας νικώντας την Ντινάμο Ζάγκρεμπ με­ 4-0 και είναι πολύ κοντά στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, η οποία είναι αλήθεια πως είχε λείψει αρκετά από τους οπαδούς της ομάδας

Οι «ροσονέρι» άνοιξαν το σκορ στο 39’ με τον κεντρικό αμυντικό τους Ματέο Γκάμπια να πιάνει «κοιμώμενη» την άμυνα της Ντιναμό και με κεφαλιά «ψαράκι» να σκοράρει για το  1-0, εκμεταλλευόμενος την υπέροχη εκτέλεση φάουλ του Τονάλι.

Λίγο μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, οι παίκτες του Στέφανο Πιόλι διπλασίασαν το προβάδισμά τους στο 49’ ,με γκολ του Ραφαέλ Λεάο. Ο Πορτογάλος έκανε πάσα στον … εαυτό του σε αντεπίθεση της Μίλαν καθώς η προωθημένη πάσα του δεν είχε παραλήπτη και αποσυντόνισε τους Κροάτες με αποτέλεσμα να βγει μόνος του τετ-α-τετ με τον Λιβάκοβιτς και να πλασάρει για το 2-0.

Στο 59’ η Μίλαν κλείδωσε το πολύτιμο τρίποντο με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ολιβιέ Ζιρού, μετά από ανόητη παράβαση που υπέπεσε ο Λιούμπισιτς για τράβηγμα στη περιοχή. Ο ίδιος παίκτης δέκα λεπτά αργότερα σημείωσε αυτογκόλ δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη νίκη των Μιλανέζων.

Πλέον, η πρόκριση βρίσκεται στα χέρια της ομάδας του Στέφανο Πιόλι η οποία πρέπει απλά να μην χάσει από τη Σάλτσμπουργκ, την οποία φιλοξενεί για την τελευταία αγωνιστική του UEFA Champions League στις 2/11.

Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων:

Ντιναμό Ζάγκρεμπ: Λιβάκοβιτς, Ριστόφσκι(Σπίκιτς 58') , Σούταλο , Πέριτς , Μίσιτς(Μπουλάτ 75') , Μοχαράμι , Ιβάνουσετς , Αντέμι(Μπατουρίνα 57') , Λιούμπισιτς , Πέτκοβιτς(Ντρμιτς 58') , Όρσιτς(Μποσκάι 75')

Μίλαν: Ταταρουσάνου, Τεό Ερνάντεζ(Τουρέ 70'), Γκάμπια, Κιάερ, Καλούλου, Τονάλι , Μπενασέρ(Πομπέγκα 70'), Ράφα Λεάο(Μεσίας 70'), Ντε Κετελάρε (Κρούνιτς 52'), Ρέμπιτς, Ζιρού(Οριγκί 81')


www.bnsports.gr

 

 

 

 

 

 

 

 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0