Football Talk

Ο Στέλιος Γιαννακόπουλος στο BN Sports για το Μουντιάλ του Κατάρ: «Πιο ξεκούραστοι οι παίκτες, θα προσφέρουν πολύ καλύτερο θέαμα»

Ο Στέλιος Γιαννακόπουλος στο BN Sports για το Μουντιάλ του Κατάρ: «Πιο ξεκούραστοι οι παίκτες, θα προσφέρουν πολύ καλύτερο θέαμα»

Ο Στέλιος Γιαννακόπουλος θα βρεθεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ ως απεσταλμένος του ΑΝΤ1 και μίλησε αποκλειστικά στο BN Sports για αυτά που περιμένει να δει.

Λιγότερο από ένας μήνας απομένει για την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Κατάρ και όλοι «κινούμαστε», πλέον, σε… μουντιαλικούς ρυθμούς. Το BN Sports βρέθηκε στη συνέντευξη τύπου του ΑΝΤ1 για την παρουσίαση του προγράμματός του ενόψει του Μουντιάλ και συνομίλησε με τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή της Εθνικής Ελλάδος και του Ολυμπιακού, Στέλιο Γιαννακόπουλο, ο οποίος θα βρεθεί στο Κατάρ ως απεσταλμένος του καναλιού. Μαζί του θα είναι οι δημοσιογράφοι Αλέξης Σπυρόπουλος και Σωτήρης Κωσταβάρας.


Δηλώσεις στον Τάσο Φαραό

Το Μουντιάλ στο Κατάρ θα είναι το πρώτο που θα διεξαχθεί χειμώνα. Εσείς θα είστε εκεί, πώς αισθάνεστε;

«Αισθάνομαι πάρα πολύ μεγάλη ικανοποίηση και ανυπομονησία γιατί είναι ένα Μουντιάλ με ιδιαιτερότητες. Το πρώτο Παγκόσμιο Κύπελλο που θα γίνει μέσα στη σεζόν, σε μία χώρα μάλιστα που οι καιρικές συνθήκες δεν ξέρουμε πώς θα είναι. Υπάρχουν, λοιπόν, κάποια στοιχεία που θα πρέπει να προσεχθούν ιδιαίτερα. Εγώ προσωπικά είμαι πάρα πολύ χαρούμενος, γιατί θα έχω τη δυνατότητα να είμαι παρών σε ένα τόσο μεγάλο ποδοσφαιρικό γεγονός.»

Όπως είπατε και στην ομιλία σας, οι παίκτες θα είναι πιο ξεκούραστοι σε σύγκριση με προηγούμενα Μουντιάλ, ακριβώς επειδή θα είναι στη μέση της σεζόν. Πρέπει να περιμένουμε καλύτερο θέαμα;

«Θεωρώ ότι οι ποδοσφαιριστές θα είναι λιγότερο φορτωμένοι από τα παιχνίδια της σεζόν. Θα είναι περισσότερο φρέσκοι, οπότε θα μπορούν να προσφέρουν ακόμα πιο πολλά και φυσικά εμείς να δούμε ακόμα περισσότερα.»

Δείτε την ομιλία του Στέλιου Γιαννακόπουλου στην εκδήλωση του ΑΝΤ1:


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0