Football Talk

Γιακουμάκης: «Το πρώτο πράγμα που σου μένει είναι ο ύμνος, είναι κάτι που ονειρεύεσαι από μικρό παιδί» (video)

Γιακουμάκης: «Το πρώτο πράγμα που σου μένει είναι ο ύμνος, είναι κάτι που ονειρεύεσαι από μικρό παιδί» (video)
Ο Γιώργος Γιακουμάκης απάντησε σε ερωτήσεις στο επίσημο κανάλι της Εθνικής ομάδας στο Youtube σχετικά με την συμμετοχή του στο Champions League τόσο με την Σέλτικ τώρα όσο και με την ΑΕΚ στο παρελθόν.
Στο επίσημο κανάλι της Εθνικής ομάδας στο Youtube φιλοξενήθηκε ο Γιώργος Γιακουμάκης. Ο Έλληνας επιθετικός απάντησε σε ερωτήσεις σχετικά με την παρουσία του στο UEFA Champions League. τόσο με την Σέλτικ όσο και με την ΑΕΚ στο παρελθόν.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Γιώργος Γιακουμάκης:

 
 

Ποιο παιχνίδι θα ήθελες να ξαναδώσεις;

«Δεν υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο. Όλα τα παιχνίδια του Champions League, οι βραδιές είναι μαγικές όταν αγωνίζεται σ' αυτή την διοργάνωση. Από την στιγμή που θα ακούσεις τον ύμνο μέχρι το τελευταίο σφύριγμα».

Ποιο ματς σου έρχεται πρώτο στο μυαλό;

«Αυτό με την Ρεάλ Μαδρίτης. Ήταν στο «Σέλτικ Παρκ» και η ατμόσφαιρα ήταν εκπληκτική. Ο ήχος ήταν εκκωφαντικός. Σίγουρα όταν έχεις και ως αντίπαλο την καλύτερη ομάδα του κόσμου αυτό το κάνει ακόμα πιο ανεκτίμητο».

Ποια ήταν η πρώτη σου εμπειρία;

«Ήταν με την ΑΕΚ κόντρα στον Άγιαξ σε εκτός έδρας ματς».

Τι θυμάσαι από κείνη την βραδιά;

«Σίγουρα η μεγάλη διαφορά δυναμικότητας. Πάντως αυτό που σου μένει σαν πρώτο πράγμα είναι ο ύμνος, που τον ακούς πρώτη φορά από κοντά, κάτι που ονειρεύεσαι από μικρό παιδί. Όταν παίζεις ηλεκτρονικά παιχνίδια και το ακούς μόνο εκεί και τελικά έρχεται η ώρα που το ακούς όταν αγωνίζεσαι, σίγουρα είναι κάτι το οποίο σου μένει».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0