Football Talk

Γιοβάνοβιτς: «Αλλάξαμε τα Σαββατοκύριακα σε πολλούς ανθρώπους που πλέον θέλουν να έρχονται στο γήπεδο» (video)

Γιοβάνοβιτς: «Αλλάξαμε τα Σαββατοκύριακα σε πολλούς ανθρώπους που πλέον θέλουν να έρχονται στο γήπεδο» (video)

Στην συνέντευξη Τύπου της αναμέτρησης με τον Άρη, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς μίλησε για το ενδιαφέρον που έχουν αποκτήσει πλέον τα Σαββατοκύριακα για τους φίλους του Παναθηναϊκού.

Ο Παναθηναϊκός με γκολ στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού, επικράτησε με 1-0 του Άρη συνεχίζοντας την εντυπωσιακή πορεία του, με εννιά νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια πρωταθλήματος.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης και συγκεκριμένα στη συνέντευξη Τύπου, ο προπονητής των «πράσινων», Ιβάν Γιοβάνοβιτς ρωτήθηκε για την στήριξη του κόσμου και την ατμόσφαιρα που δημιουργείται στη Λεωφόρο, απαντώντας μεταξύ άλλων ότι «αλλάξαμε τα Σαββατοκύριακα σε πολλούς ανθρώπους που πλέον θέλουν να έρχονται στο γήπεδο. Περιμένουν να έρθει το Σαββατοκύριακο για να φτάσει η ώρα που θα παίξει η ομάδα τους».

Αναλυτικά το απόσπασμα από τις δηλώσεις του Ιβάν Γιοβάνοβιτς:

«Όλο αυτό το σκηνικό που δημιουργείται γύρω από τον Παναθηναϊκό σήμερα είναι κάτι που μας κάνει να αισθανόμαστε ωραία, επειδή αλλάξαμε τα Σαββατοκύριακα σε πολλούς ανθρώπους που πλέον θέλουν να έρχονται στο γήπεδο. Περιμένουν να έρθει το Σαββατοκύριακο για να φτάσει η ώρα που θα παίξει η ομάδα τους. Αυτό το πράγμα αυξάνει την πίεση που έχουμε σαν ομάδα, γιατί δεν θέλουμε να τους απογοητεύσουμε, αλλά από την άλλη είναι θετικό πράγμα γιατί ξέρεις ότι κάνεις κάτι καλό για κάποιο που πλέον τα Σαββατοκύριακά του, μετά από αρκετό διάστημα, έχουν αποκτήσει ένα ξεχωριστό ενδιαφέρον. Είναι κάτι που πάντα λέω στους παίκτες μου, πως πρέπει να αισθάνονται καλά γι' αυτό το πράγμα».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0