Football Talk

Γουέστ Χαμ – Μπόρνμουθ 2-0: Άλμα… στη βαθμολογία για τα «σφυριά» με γκολ στις καθυστερήσεις κάθε ημιχρόνου!

Γουέστ Χαμ – Μπόρνμουθ 2-0: Άλμα… στη βαθμολογία για τα «σφυριά» με γκολ στις καθυστερήσεις κάθε ημιχρόνου!

Η Γουέστ Χαμ πανηγύρισε μια σημαντική νίκη κόντρα στη Μπόρνμουθ (2-0), που της επέτρεψε να απομακρυνθεί από την επικίνδυνη ζώνη! Ένα γκολ στο τέλος κάθε ημιχρόνου για τα «σφυριά» με σκόρερ τους Κουρτ Ζουμά και Σάιντ Μπενράχμα.

Τέταρτη νίκη στο φετινό πρωτάθλημα για τη Γουέστ Χαμ. Η ομάδα του Ντέιβιντ Μόγιες υποδέχθηκε την Μπόρνμουθ στο Στάδιο του Λονδίνου και χάρη σε γκολ των Ζουμά και Μπενράχμα κατόρθωσε να πάρει τη νίκη με σκορ 2-0.

Παρότι η Μπόρνμουθ είχε κάποιες καλες στιγμές στο πρώτο μέρος για ένα γκολ, όλα άλλαξαν όταν ο πιο απειλητικός της παίκτης, Ντόμινικ Σολάνκε, αντικαταστάθηκε λόγω τραυματισμού στο 45ο λεπτό. Σαν να μην έφτανε αυτό, δευτερόλεπτα αργότερα, η Γουέστ Χαμ βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα και πήρε προβάδισμα στο σκορ με κεφάλια του Ζουμά, μετά από ασίστ του Σούτσεκ.

Οι φιλοξενούμενοι επηρεάστηκαν από το γκολ σε ένα τόσο κρίσιμο σημείο του αγώνα και στο δεύτερο μέρος άργησαν να συνέλθουν. Αυτό συνέβη στο τελευταίο 15λεπτο, με τα «κεράσια» να πολιορκούν την εστία του Φαμπιάνσκι, χωρίς αποτέλεσμα. Έτσι, το παιχνίδι οδηγήθηκε στην φάση του 92ου λεπτού, όπου η Γουέστ Χαμ κέρδισε πέναλτι, με τον Μπενράχμα να ευστοχεί στην εκτέλεση για πετύχει το 2-0.

Χάρη σε αυτό το τρίποντο, τα «σφυριά» έκαναν άλμα εφτά θέσεων στη βαθμολογία και από την 17η, βρίσκονται πλέον στη 10η. Αντίθετα η Μπόρνμουθ υποχώρησε στην 14η, με τον Ο'Νιλ να βιώνει τη δεύτερη ήττα του στον πάγκο της ομάδας μετά από οκτώ ματς.

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0