Football Talk

Ο τραυματισμός του Παπασταθόπουλου και οι εναλλακτικές του Μίτσελ ενόψει Φράιμπουργκ

Ο τραυματισμός του Παπασταθόπουλου και οι εναλλακτικές του Μίτσελ ενόψει Φράιμπουργκ
Σύσπαση στον δεξιό δικέφαλο έδειξαν οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, με τον έμπειρο κεντρικό αμυντικό να είναι αμφίβολος για το ματς της Πέμπτης και τον Μίτσελ να ετοιμάζεται για όλα τα ενδεχόμενα.

Τα χαμόγελα στον Ολυμπιακό από τη νίκη και την εμφάνιση στο Αγρίνιο μετρίασε η αναγκαστική αλλαγή του Σωκράτη Παπασταθόπουλου. Ο 34χρονος στόπερ υποβλήθηκε σε εξετάσεις οι οποίες έδειξαν πως έχει σύσπαση στον δεξιό δικέφαλο και η κατάσταση θα εκτιμάται καθημερινά από το ιατρικό τιμ των Πειραιωτών. Ως εκ τούτου ο Παπασταθόπουλος είναι αμφίβολος για το κρίσιμο ματς της Πέμπτης στη Γερμανία απέναντι στη Φράιμπουργκ.

Κάπως έτσι πριν από ακόμα ένα ματς ο Μίτσελ πονοκεφαλιάζει λόγω των προβλημάτων που αντιμετωπίζει στην αμυντική γραμμή. Πρώτα από όλα ο Ισπανός τεχνικός δεν πρόκειται να ρισκάρει οτιδήποτε σχετικά με τον Παπασταθοπουλο και αν δεν είναι έτοιμος στο 100% δεν θα αγωνιστεί την Πέμπτη. Την ίδια ώρα ο Μπα αντιμετώπισε μια ίωση τις τελευταίες μέρες, ενώ ο Σισέ έχει ενοχλήσει στη μέση. Μένει ο νεαρός Ντόη, ο Ρέτσος που επίσης έρχεται από τραυματισμό και ο Εμβιλά ως λύση ανάγκης, ενώ αγώνα δρόμου για να προλάβει το ματς της Πέμπτης κάνει και ο Σίμε Βρσάλκο.

Όλα αυτά ενώ φαίνεται πως στο μυαλό του Μίτσελ είναι επαναφέρει ενόψει Φράιμπουργκ το σχήμα με τρεις κεντρικούς αμυντικούς, ωστόσο τα προβλήματα ενδεχόμενως να διαφοροποιήσουν τα πλάνα του. 

Υπενθυμίζεται πως οι «ερυθρόλευκοι» χρειάζονται ίδιο ή καλύτερο αποτέλεσμα από τη Ναντ που υποδέχεται την Καραμπάγκ, για να παίξουν με την γαλλική ομάδα την τελευταία αγωνιστική, στο Φάληρο, την πρόκριση στο Conference League.

 Δημήτρης Σπηλιόπουλος 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0