Football Talk

Γαλατάσαραϊ - Αλάνιασπορ 2-2: Ο Αχμέντ Χασάν «χτύπησε» και πάλι στο φινάλε! (video)

Γαλατάσαραϊ - Αλάνιασπορ 2-2: Ο Αχμέντ Χασάν «χτύπησε» και πάλι στο φινάλε! (video)
Ο άνθρωπος της τελευταίας στιγμής και δανεικός από τον Ολυμπιακό, Αχμέντ Χασάν φύλαγε το καλύτερο για το τέλος για μία ακόμα φορά αφού με δικό του γκολ, η Αλάνιασπορ «τσίμπησε» το βαθμό της ισοπαλίας μέσα στην Κωνσταντινούπολη (2-2) από τη Γαλατασαράι των... αστέρων.
Ο Αχμέντ Χασάν φόρεσε και πάλι τη... μπέρτα του και έγινε ο ήρωας της τελευταίας στιγμής για μία ακόμα ομάδα. Ο Αιγύπτιος σέντερ φορ που είναι δανεικός από τον Ολυμπιακό στην Τουρκία με τη μορφή του μονοετούς δανεισμού, χάρισε το βαθμό της ισοπαλίας στην Αλάνια μέσα στην έδρα της Γαλατασαραι (2-2) στο 90+1 και έφτασε τα τρία γκολ σε έξι παιχνίδια.

Πιο συγκεκριμένα, πρόλαβε και έβαλε το πόδι του πριν διώξει ο αντίπαλος αμυντικός με το κεφάλι, εκμεταλευόμενος την σέντρα του Φερχάτ από τα δεξιά.

Η «Τσιμ-μπομ» είχε προηγηθεί από τα πρώτα 22 λεπτά με δύο γκολ, χάρη στα τέρματα των σταρ της, Μέρτενς και Ικάρντι. Στο 11' μετά από γέμισμα του Ικάρντι ο Βέλγος άνοιξε το σκορ και στο 22' ο πασέρ χρίστηκε σκόρερ. Ο δανεικός επιθετικός από την Παρί Σεν Ζερμέν, διπλασίασε τα τέρματα της Γαλατά μετά από ασίστ του Ολιβέιρα, όμως όπως φάνηκε ο Χασάν δεν είχε πει την τελευταία του... λέξη.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0