Football Talk

Λουτσέσκου: «Παλέψαμε μέχρι τέλους, αλλά δεν παίξαμε όπως θέλαμε»!

Λουτσέσκου: «Παλέψαμε μέχρι τέλους, αλλά δεν παίξαμε όπως θέλαμε»!

Δηλώσεις μετά τη λήξη της αναμέτρησης έκανε ο Ρασβάν Λουτσέσκου, τονίζοντας πως η ομάδα του δε έπαιξε όπως θα ήθελε, ενώ έδωσε τα εύσημα στους παίκτες του για το ότι δεν τα παράτησαν και πάλεψαν μέχρι τέλους.

 

Ικανοποιημένος από την διάθεση που έδειξαν οι ποδοσφαιριστές του, που δεν παράτησαν το ματς κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης ήταν ο Ρασβάν Λουτσέσκου, που όμως δεν ήταν ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα.

Αναλυτικά, όσα είπε μετά τη λήξη της αναμέτρησης:

Για τους τραυματισμούς: «Δεν ξέρω ακόμα, δεν έχουμε εικόνα. Δεν έχω μιλήσει ακόμα με τον γιατρό της ομάδας. Ο Ελ Καντουρί δεν αντιμετώπιζε πάντως πρόβλημα τραυματισμού. Ήταν αλλαγή για να μην φορτωθεί αγωνιστικά. Γι’ αυτό κάναμε την αλλαγή στην ανάπαυλα, ώστε να μπορούμε να κάνουμε έξτρα αλλαγή κατά τη διάρκεια του αγώνα».

Για το παιχνίδι: «Δεν παίξαμε με τον τρόπο που θέλαμε, μας έλειπε η ένταση, ενώ οι συνεχείς παύσεις στο παιχνίδι για τις αλλαγές, σταμάτησαν το μυαλό μας. Στο δεύτερο ημίχρονο βελτιωθήκαμε και δημιουργήσαμε ευκαιρίες. Και στο πρώτο ημίχρονο απειλήσαμε, αλλά δεχτήκαμε γκολ δευτερόλεπτα πριν πάμε στα αποδυτήρια, σε ένα πολύ δύσκολο σημείο του αγώνα».

Στο δεύτερο ημίχρονο μιλήσαμε στην ομάδα και είπαμε να παρουσιαστούμε πιο επιθετικοί. Διώξαμε την ένταση που είχαμε στο μυαλό μας και παίξαμε πιο ελεύθερα μετά το δεύτερο γκολ που δεχθήκαμε, βρήκαμε ευκαιρίες και σκοράραμε δύο φορές. Είχαμε τέσσερις μεγάλες ευκαιρίες στις οποίες δεν βάλαμε γκολ. Το εύσημα στους παίκτες μου που δεν τα παράτησαν και συνέχισαν να παλεύουν. Δεν παίξαμε όπως θα θέλαμε να παίξουμε»
.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0