Football Talk

Premier League: Δεύτερο σερί «τρίποντο» για την εντυπωσιακή Λέστερ - Μεγάλη νίκη για την Άστον Βίλα στη μετά-Τζέραρντ εποχή! (video)

Premier League: Δεύτερο σερί «τρίποντο» για την εντυπωσιακή Λέστερ  - Μεγάλη νίκη για την Άστον Βίλα στη μετά-Τζέραρντ εποχή! (video)

Με το ευρύ 4-0 η Λέστερ «διέσυρε» την Γουλβς και απομακρύνθηκε από τις θέσεις του υποβιβασμού. Αντίστοιχο σκορ στη αναμέτρηση της Άστον Βίλα με την Μπρέντφορντ για την 13η αγωνιστική της Premier League.

Σε πολύ καλό μομέντουμ βρίσκεται η Λέστερ το τελευταίο διάστημα αφού πέτυχε την δεύτερη συνεχόμενη της νίκη, με το εντυπωσιακό 4-0 στην έδρα της Γουλβς και απομακρύνθηκε από τις θέσεις του υποβιβασμού μετά από πολύ καιρό.

Η ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς επέβαλλε την  ανωτερότητα της από τα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού και «άνοιξε» το σκορ με υπέροχο γκολ του Γιούρι Τιλίεμανς στο 8’. Έντεκα λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 19’ οι φιλοξενούμενοι «διπλασίασαν» τα τέρματα τους με τον Χάρβει Μπάρνς.

Στο δεύτερο μέρος, ο Τζέιμς Μάντισον που επέστρεψε στις θετικές εμφανίσεις πέτυχε το 3-0 και στο 79’ ο αρχηγός της ομάδας, Τζέιμι Βάρντι διαμόρφωσε το τελικό 4-0.

Άστον Βίλα – Μπρέντφορντ 4-0

Στη μετά Στίβεν Τζέραρντ εποχή η Άστον Βίλα ήταν απολαυστική και επικράτησε με 4-0 της κάκιστης Μπρέντφορντ. Οι γηπεδούχοι πήραν προβάδισμα από τα…αποδυτήρια αφού στο 2’ ο Λέον Μπέιλι έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του.

Στο 7’ ο σκόρερ του πρώτου τέρματος μοίρασε στον Ίνγκς για το 2-0 ενώ στο 14’ ο ίδιος παίκτης «διπλασίασε» τα τέρματα του με εκτέλεση πέναλτι.

Στο δεύτερο μέρος, ο ρυθμός του αγώνα έπεσε αισθητά ωστόσο, στο 49’ η Άστον Βίλα διαμόρφωσε το τελικό 4-0 με γκολ του Γουότκινς

Χρήστος Λόης

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0