Football Talk

Μπόχουμ - Ουνιόν Βερολίνου 2-1: «Φρένο» στο... σιδερένιο τρένο, που παραμένει πρώτο! (video)

Μπόχουμ - Ουνιόν Βερολίνου 2-1: «Φρένο» στο... σιδερένιο τρένο, που παραμένει πρώτο! (video)
Η Μπόχουμ «λύγισε» την Ουνιόν Βερολίνου (23/10, 2-1), δίνοντας τέλος στο αήττητο σερί πέντε νικών, ανεξαρτήτως διοργάνωσης.
Έχασε τη «μάχη» με την Μπόχουμ, αλλά όχι και την πρωτιά της Bundesliga! Η Ουνιόν Βερολίνου ηττήθηκε από την «παρέα» του Σταφυλίδη (23/10, 2-1) στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Bundesliga, το νικηφόρο σερί πέντε αγώνων, εντός κι εκτός Γερμανίας, έλαβε τέλος, αλλά διατήρησε τα «ηνία» στο βαθμολογικό πίνακα του γερμανικού πρωταθλήματος, ούσα στο -1 από τη δεύτερη, Μπάγερν Μονάχου.
Η Μπόχουμ «προειδοποίησε» με τον Χόφμαν στο 27' και στο 43ο λεπτό, κατάφερε να πάρει προβάδισμα.

Ο Φόρστερ εκτέλεσε το κόρνερ, ο Χόφμαν νίκησε τους πάντες στον αέρα, δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον αντίπαλο γκολκίπερ και «άνοιξε» το σκορ.
Οι γηπεδούχοι, παρότι αουτσάιντερ, συνέχισαν να ασκούν πίεση και στο 2ο μέρος. Απείλησαν, αρχικά, με τον Οσέι-Τούτου στο 62', αλλά η «βολίδα» που επιχείρησε, σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι της Ουνιόν Βερολίνου.

Εν τέλει, η Μπόχουμ «κλείδωσε» τη νίκη με τον Χόλτμαν στο 71ο λεπτό, που μετουσίωσε σε γκολ τόσο την εξαιρετική ασίστ του Οσέι-Τούτου, όσο και την υποδειγματική αντεπίθεση της ομάδας του.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν την ευκαιρία να «ξαναμπούν» στο παιχνίδι στο 78ο λεπτό, αλλά ο Πάντοβιτς, που ανέλαβε την εκτέλεση το πέναλτι, είδε τον Ρίμαν να αποκρούει το τρίτο του πέναλτι στη φετινή σεζόν!. Ωστόσο, το 2-0 δεν έμελλε να είναι το τελικό σκορ της αναμέτρησης, καθώς ο Πάντοβιτς βρήκε δίχτυα, τελικά, αλλά στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων. Διαμόρφωσε μεν, το 2-1, αλλά ήταν πολύ αργά,  ώστε η ομάδα του να διεκδικήσει οτιδήποτε άλλο από το ματς.
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Μπόχουμ (Τόμας Λετς): Ρίμαν, Γκαμπόα (87' Όερμαν), Μάσοβιτς, Όρντετς, Σοάρες, Λοσίγια, Στόγκερ, Φόρστερ (79' Σταφυλίδης), Άντβι-Ατζέι (79' Όστερχαγκε), Οσέι-Τούτου (65' Χόλτμαν), Χόφμαν (65' Γκάνβουλα)

Ουνιόν Βερολίνου (Ουρς Φίσερ): Ρόνοου, Γιάεκελ, Νότσε, Λέιτε, Τρίμελ, Κεντίρα, Γκίσελμαν (63' Ριέρσον), Σάφερ, Χάμπερερ (20' Πάντοβιτς), Μπέκερ (63' Λιούλινγκ), Σιεμπάτσου 963' Μπέρενς)

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0