Football Talk

Ο Μπραχίμ Ντίαθ «ωριμάζει» και... βγαίνει μπροστά για την Μίλαν

Ο Μπραχίμ Ντίαθ «ωριμάζει» και... βγαίνει μπροστά για την Μίλαν

Ο Μπραχίμ Ντίαθ με δύο πανέμορφα γκολ, άνοιξε το δρόμο για τη νίκη της Μίλαν κόντρα στη Μόντσα επαναφέροντας τους «ροσονέρι» στη κορυφή της Serie A και κερδίζοντας «πόντους» στην εμπιστοσύνη του Στέφανο Πιόλι.

Ο 23χρονος Μπραχίμ Ντίαθ με τα δύο γκολ του στο πρώτο ημίχρονο, βοήθησε τους «ροσονέρι» να καθαρίσουν από νωρίς το ματς με την Μόντσα.

 Ο πρώην επιθετικός των Ρεάλ και Μάντσεστερ Σίτι, είχε σκοράρει ακόμη δύο φορές την φετινή σεζόν, και πάλι στο San Siro, με τα γκολ του να έχουν τεράστια αξία καθορίζοντας το αποτέλεσμα.

Στην πρώτη αγωνιστική, ο Ισπανός είχε «ξεμπλοκάρει» την Μίλαν η οποία δυσκολευόταν κόντρα στην Ουντινέζε και έδωσε το προβάδισμα στους «ροσονέρι» στο 46’ με προβολή-κλέψιμο στην μικρή περιοχή.

Στο μεγάλο ντέρμπι με την Γιουβέντους στις 8/10, ο Ντίαθ σκόραρε ξανά στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου, αφού «ξεχύθηκε» στην αντεπίθεση και πέρασε όλη την άμυνα των «μπιανκονέρι» πλασάροντας τον Σέζνι για το τελικό 2-0.

Ο νεαρός επιθετικός με τις πρόσφατες εμφανίσεις του φιλοδοξεί να πάρει … σπίτι του την  φανέλα του βασικού, την οποία δεν έχει απολαύσει στο έπακρο μέχρι στιγμής, καθώς τις προηγούμενες δύο σεζόν αγωνίστηκε κατά μέσο όρο 44 λεπτά ανά αγώνα στις 77 εμφανίσεις του με τη φανέλα της Μίλαν.

 Φαίνεται πως κερδίζει με σταθερά βήματα την εμπιστοσύνη του Στέφανο Πιόλι, ο οποίος το καλοκαίρι έδωσε το «πράσινο φως» για την απόκτηση του Βέλγου επιθετικού Ντε Κετελάρε έναντι 32 εκατ. ευρώ ενισχύοντας έτσι τον ανταγωνισμό στις θέσεις της μεσοεπιθετικής γραμμής.

Ο Ιταλός coach, λοιπόν, ενόψει του αγώνα με την Ντιναμό στο Ζάγκρεμπ(25/10) έχει έναν ευχάριστο πονοκέφαλο για το ποιόν από τους δύο νεαρούς χαφ θα ξεκινήσει στην βασική ενδεκάδα με τον Ντίαθ να έχει ένα ελαφρύ προβάδισμα.

Δημήτρης Γέροντας

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0