Football Talk

Λειψία και Σάλτσμπουργκ «θρηνούν» για την απώλεια του Ντίτριχ Μάτεσιτς

Λειψία και Σάλτσμπουργκ «θρηνούν» για την απώλεια του Ντίτριχ Μάτεσιτς

Ο ιδιοκτήτης της Red Bull και κατ’ επέκταση των ομάδων ποδοσφαίρου Λειψία και Σάλτσμπουργκ «έφυγε» από τη ζωή, με τους συλλόγους να εκφράζουν τη θλίψη για την απώλεια μέσα από δημοσιεύσεις στα social media.

Ο Ντίτριχ Μάτεστις απεβίωσε σε ηλικία 78 ετών μετά από μακροχρόνια «μάχη» που έδινε με ασθένεια. Ο Αυστριακός ήταν ο ιδρυτής της Red Bull και τα τελευταία χρόνια, εκτός από την ομάδα στη Formula 1, είχε στην ιδιοκτησία του συλλόγους ποδοσφαίρου, μεταξύ των οποίων η γερμανική Λειψία και η αυστριακή Σάλτσμπουργκ.

Οι δύο σύλλογοι στο άκουσμα της είδησης του θανάτου του επιχειρηματία εξέδωσαν ανακοίνωση, εκφράζοντας τη θλίψη για την απώλεια.

«Η Λειψία είναι βαθιά σοκαρισμένη από την είδηση του θανάτου του Ντίτριχ Μάτεσιτς. Οι σκέψεις μας είναι με την οικογένεια, τους φίλους και τα αγαπημένα πρόσωπα του εκπλιπόντος.

Καθώς θρηνούμε για την απώλεια, θέλουμε επίσης να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας για τα όσα ο Ντίτριχ Μάτεσιτς έκανε πραγματικότητα για τον σύλλογό μας.

Το πάθος του για το ποδόσφαιρο, η αφοσίωση και το πνεύμα του θα παραμείνουν για πάντα ένα παράδειγμα για εμάς και θεωρούμε υποχρέωσή μας να συνεχίσουμε το όραμά του για τη Λειψία», αναφέρει η ανακοίνωση της γερμανικής ομάδας.

 

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0