Football Talk

ΠΑΟΚ - Αστέρας Τρίπολης: Στην Τούμπα η παράδοση είναι… «δικέφαλη»!

ΠΑΟΚ - Αστέρας Τρίπολης: Στην Τούμπα η παράδοση είναι… «δικέφαλη»!

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται σήμερα (23/10) στις 19:30 τον Αστέρα Τρίπολης στην Τούμπα, έδρα που βάση παράδοσης αποδεικνύεται αφιλόξενη για τους Αρκάδες.

Ο ΠΑΟΚ κοντράρεται απόψε με τον Αστέρα Τρίπολης με την ψυχολογία στα… ύψη μετά το σπουδαίο διπλό που πέτυχαν οι παίκτες του Ραζβάν Λουτσέσκου στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Η σκληροτράχηλη ομάδα του Αστέρα καλείται να «σπάσει» την παράδοση, καθώς στην πλειονότητα των αναμετρήσεων των δύο ομάδων στη Τούμπα ο ΠΑΟΚ έχει επικρατήσει των Αρκάδων.

Συγκεκριμένα, στα τελευταία 10 παιχνίδια στη Θεσσαλονίκη, ο «δικέφαλος» έχει οκτώ νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα στα play-off του 2021.

Συνολικά, από το 2007 που η πελοποννησιακή ομάδα ανέβηκε στην πρώτη κατηγορία, μετράμε για τον ΠΑΟΚ 12 νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και τρεις ήττες, με 27 γκολ υπέρ και 13 κατά.

Από την πλευρά τους οι οπαδοί του Αστέρα σίγουρα θα θυμούνται το σπουδαίο διπλό με 2-3 τη σεζόν 2011-12 όπου βρέθηκαν να προηγούνται με 0-3! Μάλιστα, οι Θεσσαλονικείς έφτασαν μία ανάσα από την ανατροπή με τον Λίνο να αστοχεί σε πέναλτι στο 90’.  

Τα στιγμιότυπα του τελευταίου διπλού του Αστέρα σε κανονική διάρκεια πρωταθλήματος:



Τα highlights από τη νίκη του ΠΑΟΚ με 3-1 τη σεζόν 2019/2020:

Δημήτρης Γέροντας
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0