Football Talk

Κουέστα: «Ο Παναθηναϊκός είναι στα καλύτερά του, πρέπει να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι»

Κουέστα: «Ο Παναθηναϊκός είναι στα καλύτερά του, πρέπει να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι»
Ο Χουλιάν Κουέστα έκανε δηλώσεις στη NOVA σχετικά με το αποψινό ντέρμπι ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Άρη
Το ντέρμπι της ένατης αγωνιστικής στη Super League διεξάγεται απόψε (23/10 19:30), με τον Παναθηναϊκό να υποδέχεται στο «Απόστολος Νικολαΐδης» τον Άρη. Οι «πράσινοι» θέλουν να πάρουν τους τρεις βαθμούς και να κάνουν το ιστορικό 9/9, ενώ οι «κίτρινοι» συνέχεια στις νίκες.

Ο Χουλιάν Κουέστα, έκανε δηλώσεις στην κάμερα της NOVA, ενόψει της σημερινής αναμέτρησης και τόνισε πως ο Άρης πρέπει να δώσει το 100% για να φύγει με ένα θετικό αποτέλεσμα, καθώς ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στην καλύτερή του περίοδο.

Διαβάστε όσα είπε ο τερματοφύλακας του Άρη:

«Είμαι πολλά χρόνια στην ομάδα. Αισθάνομαι άνετα. Δουλεύω καλά και αυτή η χρονιά μού έχει πάει καλά. Έχω δέσει στην ομάδα, ωστόσο αυτό που δίνω βάση είναι ότι η ομάδα θα πρέπει να κερδίζει κι εφόσον το κάνει θα είμαι καλά. Έχουμε σκαμπανεβάσματα, αλλά οφείλεται σε μεγάλο μέρος στο ότι βασικοί ποδοσφαιριστές μας είναι τραυματισμένοι. Πρέπει να παίζουμε ως ομάδα και να έχουμε καλύτερη επικοινωνία για να μπορέσουμε να βγάλουμε αυτά που μπορούμε.

Ο Παναθηναϊκός είναι στην καλύτερή του στιγμή. Ξέρουμε ότι θα είναι ένα παιχνίδι δύσκολο, αλλά και πολύ ωραίο. Πρέπει να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι, αυτό είναι το "κλειδί", γιατί και η πιο μικρή λεπτομέρεια θα οδηγήσει στη νίκη ή την ήττα».

www.bnsports.gr


Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0