Football Talk

Φιορεντίνα - Ίντερ 3-4: Το ματς της χρονιάς από τον... Οκτώβριο! (video)

Φιορεντίνα - Ίντερ 3-4: Το ματς της χρονιάς από τον... Οκτώβριο! (video)
Απίστευτο ματς στο Αρτέμιο Φράνκι, με την Ίντερ να επικρατεί με σκορ 4-3 της Φιορεντίνα (22/10), σε ένα ματς ακατάλληλο για καρδιακούς, που κρίθηκε στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων, με απίθανο τρόπο!
Ίσως είναι νωρίς, αλλά πώς μπορεί να ξεπεράσει ένα ματς, αυτό της Φιορεντίνα κόντρα στην Ίντερ; Οι «νερατζούρι» έφυγαν νικητές από το Αρτέμιο Φράνκι (22/10, 4-3) μέσω μίας αναμέτρησης που κρίθηκε στο 90+5' με ένα γκολ που βλέπει κανείς, μία στο... εκατομμύριο!

Απίθανη εμφάνιση από τον Λαουτάρο Μαρτίνες, που βρήκε δίχτυα δύο φορές και μοίρασε μία ασίστ, αλλά λίγο έλειψε, να δει τους κόπους του να πηγαίνουν... στράφι, εξαιτίας του Γιόβιτς!
Η Ίντερ δεν μπορούσε να φανταστεί ιδανικότερο ξεκίνημα στην αναμέτρηση. Μόλις στο 2ο λεπτό, ο Λαουτάρο Μαρτίνες προώθησε την μπάλα στον Μπαρέλα, που παρότι έδειχνε να χάνει τον βηματισμό του, κατάφερε να την στείλει στα δίχτυα!

Πριν ακόμη «κοπάσουν» οι πανηγυρισμοί, οι «νερατζούρι» βρήκαν και δεύτερο γκολ, με τον Μαρτίνες να γίνεται από δημιουργός, εκτελεστής!

Στο 16ο λεπτό, έκανε φοβερή ατομική προσπάθεια, βρέθηκε σε θέση βολής και νίκησε τον Τερατσιάνο, για να κάνει το 2-0!



Η «απάντηση» των γηπεδούχων ήρθε στο 31', από την «άσπρη βούλα», με τον Γκουστάβο Καμπράλ να μετουσιώνει σε γκολ το κερδισμένο πέναλτι του Μποναβεντούρα.

Εν τέλει, με την έναρξη του δευτέρου μέρους, η Φιορεντίνα δεν αρκέστηκε απλώς στη μείωση του σκορ. Μέσω μίας υποδειγματικής αντεπίθεσης, ο Ικονέ «πάτησε» περιοχή στο 60ο λεπτό, εξαπέλυσε ένα κεραυνό με το αριστερό του πόδι και έφερε το ματς στα ίσα!



Ο Λαουτάρο Μαρτίνες δεν έδειχνε διατεθειμένος να αφήσει βαθμούς στη Φλωρεντία, όμως. Κάπως έτσι, κέρδισε το πέναλτι στο 71', έχοντας κάνει εξαιρετική κίνηση στον χώρο, χωρίς την μπάλα.

Ανέλαβε ο ίδιος την εκτέλεση, δεν λάθεψε και διαμόρφωσε το 3-2 υπέρ της Ίντερ, σκορ που δεν έμελλε να είναι και το τελικό ενός πολύ «χορταστικού» παιχνιδιού!



Με τη συμπλήρωση των 90', ο Λούκα Γιόβιτς έγινε αποδέκτης της μπάλας στη μικρή περιοχή μετά από εκτέλεση κόρνερ, έκανε ένα φοβερά δύσκολο γυριστό σουτ χωρίς να βλέπει την εστία, αλλά κατάφερε να βρει δίχτυα! Τι κι αν απέμεναν πέντε μόλις λεπτά, ωστόσο; Ούτε το 3-3 ήταν το τελικό σκορ!

 
Στην τελευταία φάση της αναμέτρησης ουσιαστικά, ο Μικιτάριαν έκανε κίνηση σέντερ φορ στο δεύτερο δοκάρι, ο Μπαρέλα προσπάθησε να τον βρει, δεν το έπραξε όπως θα ήθελε, αλλά με αρκετή δόση τύχης, η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα του Τερατσιάνο για το 4-3, δίνοντας τέλος σε ένα ματς που αν και βρισκόμαστε στον Οκτώβριο, διεκδικεί με αξιώσεις τον τίτλου του παιχνιδιού της χρονιάς!


Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Φιορεντίνα (Βιντσέντζο Ιταλιάνο): Τερετσιάνο, Ντοντό (82' Βενούτι), Μιλένκοβιτς, Μαρτίνες Κ., Μπιράγκι (82' Τέρζιτς), Μποναβεντούρα, Άμραμπατ (83' Μπαράκ), Ντάνκαν (52' Γιόβιτς), Γκονσάλες (8' Ικονέ), Κουαμέ, Καμπράλ.

Ίντερ (Σιμόνε Ιντζάγκι): Ονάνα, Σκρίνιαρ, Ντε Φράι, Ατσέρμπι, Νταρμιάν (67' Ντάμφρις), Μπαρέλα, Τσαλχάνογλου, Μικιταριάν, Ντιμάρκο (67' Γκόσενς), Κορέα (61' Τζέκο), Λ. Μαρτίνες (85' Μπελανόβα).

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0