Football Talk

Παπασταθόπουλος: «Τρεις με τέσσερις φάσεις ήταν πέναλτι, ίσως πρόλαβα τον τραυματισμό»!

Παπασταθόπουλος: «Τρεις με τέσσερις φάσεις ήταν πέναλτι, ίσως πρόλαβα τον τραυματισμό»!

Τις πρώτες του σκέψεις μετά τη νίκη του Ολυμπιακού στο Αγρίνιο εξέφρασε ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, που έκανε λόγο για την διαιτησία αλλά και τον τραυματισμό που αποκόμισε και αντικαταστάθηκε αναγκαστικά!

Δυσαρεστημένος με την διαιτησία ήταν ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, μετά τη νίκη του Ολυμπιακού στο Αγρίνιο επί του Παναιτωλικού, με τον έμπειρο στόπερ να αναφέρεται στις περιπτώσεις πέναλτι που δεν καταλογίστηκαν, αλλά και στον τραυματισμό του.

Αναλυτικά, ο Παπασταθόπουλος είπε:

Το παιχνίδι στο Αγρίνιο: «Σίγουρα θέλαμε πάνω απ' όλα τους 3 βαθμούς. Πάλι δεν δεχθήκαμε φάσεις. Καταφέραμε και βάλαμε το γκολ (το 0-1) και μετά ήταν πιο εύκολο.»

Τη διαιτησία: «Τρεις - τέσσερις φάσεις ήταν καθαρά πέναλτι, όπως του Όλεγκ. Κάποιες φάσεις που ήταν φάουλ δεν δόθηκαν. Μας έβγαλαν λίγο από τη συγκέντρωσή μας. Μας είπε ο προπονητής να κρατήσουμε τη συγκέντρωσή μας και αυτό κάναμε.»

Το τι ειπώθηκε πριν τον αγώνα: «Είπαμε αυτό που λέμε σε όλα τα ματς. Να μπαίνουμε σε όλα τα παιχνίδι για να τα κερδίσουμε. Είμαι χαρούμενοι. Κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι και ευελπιστούμε να γίνουμε καλύτεροι.»

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0