Football Talk

Γκλάντμπαχ - Άιντραχτ Φρανκφούρτης 1-3: «Παράσταση» για έναν ρόλο! (video)

Γκλάντμπαχ - Άιντραχτ Φρανκφούρτης 1-3: «Παράσταση» για έναν ρόλο! (video)
Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης επικράτησε με σκορ 3-1 (22/10) της Γκλάντμπαχ και «πάτησε» τετράδα στην Bundesliga!
Πολλοί περίμεναν ένα ντέρμπι, αλλά η Άιντραχτ Φρανκφούρτης είχε διαφορετική άποψη! Το σύνολο του Όλιβερ Γκλάσνερ έκανε... πάρτι στην έδρα της Γκλάντμπαχ (22/10, 3-1) και μετά το πέρας της 11ης αγωνιστικής, θα βρίσκεται σίγουρα μόνο στην 4η θέση της Bundesliga, πάνω από την Μπορούσια Ντόρτμουντ!

Τεράστια εμφάνιση από τον Λίντστρομ, που βρήκε δίχτυα τόσο στο 6', όσο και στο 45' και «σφράγισε», ουσιαστικά, το... τρίποντο για την ομάδα του.
Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για την Άιντραχτ, αφού στην πρώτη της σημαντική ευκαιρία στο ματς, ευτύχησε να προηγηθεί.

Ο Λίνστρομ βρήκε τον ελεύθερο χώρο και με πολύ ωραίο τελείωμα, έκανε το 1-0 για τους «αετούς», μόλις στο 6ο λεπτό.
Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να απαντήσουν, τόσο με τον Τουράμ στο 10', όσο και με τον Στιντλ στο 22', αλλά δεν τα κατάφεραν. Εν τέλει, αντί να ισοφαρίσουν, βρέθηκαν με δύο γκολ πίσω στο σκορ!

Ο Λεντζ έκανε τη σέντρα, ο Εμπιμπέ νίκησε τους πάντες στον αέρα και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, για να «γράψει» το 2-0!
Πριν ακόμη ολοκληρωθεί το πρώτο μέρος, το σύνολο του Γκλάσνερ βρήκε και τρίτο γκολ, με τον Κόλο Μουανί να βρίσκει τον Λίντστρομ εντός περιοχής κι αυτός να διαμορφώνει το 3-0, ως σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Η εικόνα της αναμέτρησης δεν άλλαξε στο δεύτερο μέρος. Το μόνο που κατάφερε η Γκλάντμπαχ ήταν να βρει το γκολ της... τιμής με τον Μάρκους Τουράμ στο 72', που έκανε το 3-1, το οποίο ήταν και το τελικό σκορ του παιχνιδιού.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Γκλάντμπαχ (Ντάνιελ Φάρκε): Σίπελ, Σκάλι (90+2' Χέρμαν), Φρίντριχ, Ελβέντι, Μπενσεμπαΐνι, Βάιγκλ, Κονέ (71' Νετζ), Στιντλ (70' Ενγκομού), Κράμερ, Πλεά, Τουράμ

Άιντραχτ Φρανκφούρτης (Όλιβερ Γκλάσνερ): Τραπ, Τούτα, Γιάκιτς, Εντίκα, Εμπίμπε, Καμάντα (53' Ρόντε), Σο, Λεντζ, Λίντστρομ (83' Αλιντού), Γκέτσε, Κόλο Μουανί (83' Μπορέ)

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0