Football Talk

Αζαξιό – Παρί Σεν Ζερμέν 0-3: Είχαν κέφια ο Μέσι με τον Εμπαπέ και… εύκολο βράδυ οι Παριζιάνοι! (video)

Αζαξιό – Παρί Σεν Ζερμέν 0-3: Είχαν κέφια ο Μέσι με τον Εμπαπέ και… εύκολο βράδυ οι Παριζιάνοι! (video)

Με τον Λιονέλ Μέσι και τον Κίλιαν Εμπαπέ να δείχνουν πώς όταν έχουν κέφια, μπορούν να «διαλύσουν» κάθε άμυνα, η Παρί Σεν Ζερμέν σκόραρε τρεις φορές, επικράτησε με 3-0 της Αζαξιό και βρίσκεται στο +6 από τους διώκτες της στην 12η αγωνιστική της Ligue 1. Το σκορ άνοιξε ο Εμπαπέ, ο οποίος διαμόρφωσε και το τελικό αποτέλεσμα, με τον Μέσι να έχει μεσολαβήσει με ένα γκολ και δύο ασίστ!

Όταν ο Λιονέλ Μέσι θέλει να «καθηλώσει» τον ποδοσφαιρικό πλανήτη, απλώς παίζει ποδόσφαιρο και οι υπόλοιποι τον παρακολουθούν. Αυτό συνέβη επί της ουσίας απέναντι στην Αζαξιό, με τον Αργεντινό να μοιράζει δύο ασίστ στον Εμπαπέ, να προσθέτει το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ και να είναι ο πολυτιμότερος στη νίκη της Παρί με 3-0, στην 12η αγωνιστική.

Το σκορ άνοιξε στο 24ο λεπτό ο Εμπαπέ, φτάνοντας τα 9 γκολ σε εκείνο το χρονικό σημείο του ματς, στην 21η του συνεργασία με τον Μέσι σε 43 ματς. Η κάθετη πάσα ήταν άψογη, το πλασέ εύστοχο και οι βάσεις για την 2η συνεχόμενη νίκη, είχαν μπει από νωρίς.

Η Αζαξιό προσπάθησε να αντιδράσει, αλλά είχε μόλις μία τελική προσπάθεια στον στόχο και στο τέλος… κουράστηκε. Εν αντιθέσει δηλαδή με τους Μέσι και Εμπαπέ που άντεχαν, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ σε διάστημα τεσσάρων λεπτών.

Αρχικά, ο Αργεντινός έκανε το 2-0, ύστερα από απίθανο τακουνάκι του Γάλλου και στο 82’, οι ρόλοι αντιστράφηκαν ξανά, με τον Μέσι να καταγράφει δεύτερη ασίστ και τον Εμπαπέ να σκοράρει, δευτερόλεπτα πριν βγει από το ματς!


Αζαξιό:
Λερόι, Γιουσούφ, Γκονζάλες, Αβινέλ, Κονέ (74’ Ντιαλό), Μαρκέτα, Κουταντέουρ, Μπελαϊλί (83’ Μανγκανί), Μπαγιάλα (57’ Νούρι), Ελ Ιντρισί (74’ Μπαρέτο), Όκο (57’ Χανούμα)

Παρί Σεν Ζερμέν: Ντοναρούμα, Χακίμι, Μουκιέλε, Μαρκίνιος (83’ Μαρκίνιος), Μπερνάτ, Ρουίθ (83’ Έμερι), Βεράτι, Σάντσες (62΄ Βιτίνια), Μέσι, Εμπαπέ (83’ Εκιτίκε), Σολέρ (71΄ Σαράμπια)

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0