Football Talk

Γιουβέντους – Έμπολι 4-0: Ο Κουαδράδο «σέρβιρε», ο Ραμπιό σκόραρε και η «Γηραιά Κυρία» πλησιάζει στις θέσεις της Ευρώπης! (video)

Γιουβέντους – Έμπολι 4-0: Ο Κουαδράδο «σέρβιρε», ο Ραμπιό σκόραρε και η «Γηραιά Κυρία» πλησιάζει στις θέσεις της Ευρώπης! (video)

Με τον Χουάν Κουαδράδο να είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής και με μία μεστή εμφάνιση γενικότερα, η Γιουβέντους επικράτησε με 4-0 της Έμπολι στην 11η αγωνιστική της Serie A και πανηγύρισε την δεύτερη συνεχόμενη επικράτησή της σε επίπεδο πρωταθλήματος. Σκόρερ ο Κιν, ο ΜακΚένι και δις ο Ραμπιό, ολοκλήρωσε το ματς με 60% ποσοστό κατοχής της μπάλας η Έμπολι!

Σε ένα ματς με πολύ καλό ρυθμό και αρκετές στιγμές μπροστά από τις δύο εστίες, η Γιουβέντους επικράτησε με 4-0 της Έμπολι στην 11η αγωνιστική της Serie A και ανέβηκε στην 7η θέση, ούσα πλέον στο -2 από την «ευρωπαϊκή» εξάδα.

Το σκορ άνοιξε ο Κιν στο 8ο λεπτό, ύστερα από ωραία πάσα του Κόστιτς, αλλά από εκεί και πέρα, η Έμπολι ισορρόπησε το ματς και κατέγραψε δύο εντός εστίας τελικές προσπάθειες, με τον Σέζνι όμως να είναι σταθερότατος.

Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να έχουν την κατοχή της μπάλας και στο δεύτερο μέρος, φτάνοντας μέχρι και το 60%, αλλά δεν είχαν την ουσία, εν αντιθέσει με την «Γηραιά Κυρία», που «χτύπησε» στην αρχή και το τέλος του ημιχρόνου.

Έκανε το 2-0 με τον ΜακΚένι και παρότι της ακυρώθηκε γκολ με τον Κιν στο 66΄, πήρε αυτό που άξιζε στο 82’. Ο Κουαδράδο μοίρασε την δεύτερη ασίστ του στο παιχνίδι, ο Ραμπιό διαμόρφωσε το τελικό σκορ στο 94' και η Γιουβέντους «ρέφαρε» για την περσινή ήττα από την Έμπολι στο εν λόγω γήπεδο, δίχως να δεχθεί γκολ, για 4η φορά στα πέντε τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

 

Γιουβέντους: Σέζνι, Ρουγκάνι (80΄ Σάντρο), Μπονούτσι, Ντανίλο, Κουαδράδο, ΜακΚένι (65΄ ΜακΚένι), Λοκατέλι, Ραμπιό, Κόστιτς (85’ Ίλινγκ), Βλάχοβιτς (65’ Μίλικ), Κιν (80’ Μιρέτι)

Έμπολι: Βικάριο, Στογιάνοβιτς, Ντε Βίντερ, Λουπέρτο, Παρίσι, Χάας, Μάριν, Μπαντινέλι (75’  Χέντερσον), Πιάτσα (62΄ Μπαϊράμι), Ντέστρο (75’ Λάμερς), Σατριάνο


www.bnsports.gr

 




Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0