Football Talk

Μάνατζερ του Χάαλαντ: «Θα είναι ο πρώτος που θα πάρει μεταγραφή με ένα δισεκατομμύριο!»

Μάνατζερ του Χάαλαντ: «Θα είναι ο πρώτος που θα πάρει μεταγραφή με ένα δισεκατομμύριο!»

Μπορεί το ποσό να ακούγεται ακραίο, όμως η μάνατζερ του Έρλινγκ Χάαλαντ, Ραφαέλα Πιμέντα, δεν δίστασε να το βάλει στην συζήτηση. Όταν ρωτήθηκε για το ποσό της μεταγραφής του Νορβηγού σε άλλη ομάδα, ανέφερε το ένα δισεκατομμύριο!

Αμέτρητα ρεκόρ, 20 γκολ στις 8 Οκτωβρίου, τρία χατ-τρικ, καλύτερο ξεκίνημα ποδοσφαιριστή στην εποχή της Premier League… Αυτός είναι ο Έρλινγκ Χάαλαντ, ο οποίος είναι ο πιο παραγωγικός επιθετικός του «Νησιού», αναλογικά με τα ματς που έχει παίξει, την στιγμή που μόνο σε μία αναμέτρηση ως στιγμής με τη γαλάζια φανέλα της Σίτι, δεν έχει καταφέρει να συνεισφέρει σε γκολ ή ασίστ.

Είναι πολύ λογικό λοιπόν να βρίσκεται στο επίκεντρο, με τη μάνατζέρ του, Ραφαέλα Πιμέντα, να ερωτάται, πόσο πιστεύει ότι θα φτάσει το ποσό της μεταγραφής του, όταν έρθει η ώρα να αποχωρήσει από τους «πολίτες».

Η απάντησή της ήταν αφοπλιστική… Ανέφερε πως ο Νορβηγός θα γίνει ο πρώτος παίκτης που θα πουληθεί με ένα δισεκατομμύριο, επισημαίνοντας τα προσόντα του, ενώ δεν ξεκαθάρισε τίποτα αναφορικά με τη ρήτρα και την Ρεάλ Μαδρίτης, για το ενδεχόμενο μεταγραφής του το 2024!

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0