Football Talk

Νιόπλιας σε παίκτες του ΟΦΗ: «Έχουμε καλή ομάδα, κερδίστε τη Λαμία»

Νιόπλιας σε παίκτες του ΟΦΗ: «Έχουμε καλή ομάδα, κερδίστε τη Λαμία»
Στο αποχαιρετιστήριο μήνυμά του, ο πρώην τεχνικός του ΟΦΗ, Νίκος Νιόπλιας, μίλησε στους παίκτες του, για το πόσο πολύ τους πιστεύει και τους προέτρεψε να κάνουν ένα νέο ξεκίνημα. 
Σχετικά Άρθρα
Αναλυτικά τα όσα ανέφερε ο Νιόπλιας στην τελευταία ομιλία του ως προπονητής του ΟΦΗ, μετά την οριστικοποίηση του «διαζυγίου» με τους Κρητικούς

«Είναι δύσκολη στιγμή. Θέλω να σας πω ότι είστε καλοί ποδοσφαιριστές. Έχουμε καλή ομάδα. Πρέπει τη Δευτέρα να κάνετε νέα αρχή. Πολλές φορές δεν χρειάζεται να παίξεις καλά για να νικήσεις. Πρέπει απλώς να πάρεις τη νίκη.

Μακάρι στο τέλος του αγώνα να σας δω να είστε χαρούμενοι. Τέτοιες στιγμές μας κάνουν πιο δυνατούς. Μην ξεχνάτε ότι το ποδόσφαιρο είναι το δεύτερο καλύτερο πράγμα στη ζωή μας. Πρώτα είναι η οικογένεια μας. Εύχομαι τα καλύτερα σε όλους σας».


Στη συνέχεια αποχαιρέτησαν τους ποδοσφαιριστές οι Γράμμος, Λάππας και Κεσόγλου, ενώ εκ μέρους των παικτών μίλησε ο αρχηγός, Κώστας Γιαννούλης, ευχαριστώντας τους προπονητές για όσα πρόσφεραν στους παίκτες και στην ομάδα το διάστημα της παρουσίας τους στο Ηράκλειο

Από πλευράς διοίκησης, ο Ηλίας Πουρσανίδης, είπε μεταξύ άλλων:

«Είναι μια δύσκολη απόφαση γιατί ο Νίκος αποτελεί μια μεγάλη προσωπικότητα της ιστορίας του ΟΦΗ και έχει τον απόλυτο σεβασμό όλων μας. Δύο φορές χρειάστηκε στο παρελθόν να υπηρετήσει την ομάδα από αυτό το πόστο, σε δύσκολες περιόδους και το έκανε επιτυχημένα. Αυτή τη στιγμή όμως πρέπει να προχωρήσουμε ενωμένοι για να επιστρέψει η ομάδα μας στις επιτυχίες».

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0