Football Talk

Άρης: Ατομικό για Καμάτσο και Μαντσίνι ενόψει Παναθηναϊκού

Άρης: Ατομικό για Καμάτσο και Μαντσίνι ενόψει Παναθηναϊκού
Ατομικό πρόγραμμα στη σημερινή προπόνηση ακολούθησαν οι Καμάτσο και Μαντσίνι, ενόψει του κυριακάτικου ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.
Οι δύο ποδοσφαιριστές του Άρη, ακολούθησαν σήμερα στο Δασυγένειο, ατομικό πρόγραμμα προπόνησης, με τον Ντανιέλ Μαντσίνι να έχει υποστεί τράβηγμα στη μακρά κεφαλή του δικεφάλου των οπίσθιων μηριαίων και τον Ραφαέλ Καμάτσο να αισθάνεται ενοχλήσεις στον προσαγωγό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου: 

"Με την προπόνηση, που θα γίνει αύριο το πρωί στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώνεται η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Άρη ενόψει του αγώνα με τον Παναθηναϊκό στο «Απόστολος Νικολαϊδης» (23/10, 19:30), στο πλαίσιο της 9ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League.

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης η τεχνική ηγεσία της ομάδας μας θα ανακοινώσει την αποστολή της μεθαυριανής αναμέτρησης (αύριο το μεσημέρι θα πετάξει για την Αθήνα).

Σήμερα, Παρασκευή, το πρόγραμμα περιλάμβανε πρωινή προπόνηση στο «Δασυγένειο» (ασκήσεις κατοχής μπάλας και τακτική) με τους Ντάνιελ Μαντσίνι και Ραφαέλ Καμάτσο (ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός έχει ενοχλήσεις στον προσαγωγό) να ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα.

Παράλληλα οι «κιτρινόμαυροι» σημειώνουν ότι οι ποδοσφαιριστές της ομάδας Κ15, Αργύρης Κρικίδης, Άγγελος Μαυρόπουλος, Νίκος Γκίρλος κλήθηκαν στην εθνική ομάδα Προ-παίδων (U15) για προπονήσεις στις 24 και 25 Οκτωβρίου."


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0