Football Talk

Τσιμίκας: «Είμαι πολύ χαρούμενος, ήθελα να βοηθήσω τον Νούνιες» (video)

Τσιμίκας: «Είμαι πολύ χαρούμενος, ήθελα να βοηθήσω τον Νούνιες» (video)

Ο Κώστας Τσιμίκας μίλησε στο επίσημο κανάλι της Λίβερπουλ δηλώνοντας πολύ ευχαριστημένος για την ασίστ που έβγαλε στο ματς κόντρα στη Γουέστ Χαμ, καθώς έτσι βοήθησε τον Ντάργουιν Νούνιες να σκοράρει.

Στο γεγονός ότι βοήθησε στην «αναπτέρωση» του ηθικού του συμπαίκτη του, Ντάργουιν Νούνιες, στάθηκε ο Κώστας Τσιμίκας μιλώντας στο επίσημο κανάλι της Λίβερπουλ μετά τον αγώνα με την Γουέστ Χαμ (19/10, 1-0). Χαρακτήρισε, μάλιστα, τον Ουρουγουανό ως «μηχανή των γκολ», ενώ έδωσε το έναυσμα για την επιστροφή της ομάδας σε καλές εμφανίσεις.

Για τον επιθετικό της Λίβερπουλ δήλωσε συγκεκριμένα: «Είναι πάντα εκεί. Μπορεί να σκοράρει με το αριστερό, με το δεξί [και] με το κεφάλι - είναι μηχανή γκολ. Χρειάζεται αυτοπεποίθηση, [η οποία] έρχεται [και] εύχομαι ό,τι καλύτερο [να] σκοράρει όλο και περισσότερα γκολ για να βοηθήσει την ομάδα να μας δώσει περισσότερες νίκες γιατί για εμάς είναι ένας πολύ, πολύ σημαντικός παίκτης.»

Για την συμμετοχή του στο γκολ ανέφερε: «Είναι μια πολύ καλή στιγμή για μένα. Ειδικά επειδή ήταν μια σέντρα για τον Ντάργουιν γιατί ήθελα να τον βοηθήσω. Είμαι πολύ, πολύ χαρούμενος για αυτό. Είναι σαν κάθε μέρα να δουλεύω μαζί του για να κάνω καλύτερες σέντρες και να έχω καλύτερες παραστάσεις. Λοιπόν, είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό.»

Τέλος, για την εικόνα της ομάδας είπε: «Νομίζω ότι είμαστε πολύ καλά, όλοι δουλεύουμε πολύ, πολύ σκληρά. Θέλουμε να επιστρέψουμε. Θέλουμε να κερδίζουμε τα παιχνίδια. Νομίζω ότι αυτό είναι το πιο σημαντικό τώρα.»

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0