Football Talk

«Έχασε» την νεογέννητη κόρη του ο Λέες-Μελού της Μπρεστ

«Έχασε» την νεογέννητη κόρη του ο Λέες-Μελού της Μπρεστ

Ο Γάλλος παίκτης της Μπρεστ, Πιερ Λέες-Μελού γνωστοποίησε τον θανάτο της μόλις 15 ημερών κορούλας του εξαιτίας προβλήματος στην καρδιά.

Ο 29χρονος κεντρικός μέσος, Λέες-Μελού της ομάδας της Βρέστης έκανε γνωστό το τραγικό αυτό συμβάν μέσω ανάρτησης που έκανε ο ίδιος στα social media.

 Στον τελευταίο υπέρηχο που είχε κάνει το ζευγάρι έμαθε πως το παιδάκι του είχε μία δυσμορφία στην καρδιά, που δεν θα του επέτρεπε να ζήσει κανονικά. Εν τέλει, το μωρό γεννήθηκε στις 6 Οκτωβρίου μόλις στους έξι μήνες εγκυμοσύνης και περίπου δύο εβδομάδες μετά απεβίωσε.

Το συγκινητικό μήνυμα του Λέες-Μελού:

«Κατά τον τελευταίο μας υπέρηχο, μάθαμε πως η κόρη μας είχε μία περίπλοκη καρδιακή ασθένεια, που προκαλούσε ένα σημαντικό μειονέκτημα στην λειτουργία της καρδιάς της, που δεν της επέτρεπε να ζήσει. Η κόρη μας Ρόμι γεννήθηκε στις 6 Οκτωβρίου μετά από έξι μήνες εγκυμοσύνης. Η κόρη μας ήταν ένα τέλει μωράκι, το μόνο που χρειαζόταν ήταν μία υγιής και καλά ανεπτυγμένη μικρή καρδούλα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για όλες τις σκέψεις σας για μας, έχουμε απενεργοποιήσει τα σχόλια για να προχωρήσουμε βήμα βήμα. Σας παρακαλώ σεβαστείτε την επιθυμία μας και μην γράψετε μηνύματα, ξέρουμε πως είστε εκεί για μας».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0