Football Talk

Premier League: «Ξεκόλλησε» από την τελευταία θέση η Λέστερ – Άνετη επικράτηση για Φούλαμ (video)

Premier League: «Ξεκόλλησε» από την τελευταία θέση η Λέστερ – Άνετη επικράτηση για Φούλαμ (video)

Η Λέστερ πέτυχε μια σημαντική νίκη με 2-0 επί της Λιντς και έφτασε τους οχτώ βαθμούς στη φετινή Premier League. Η Φούλαμ με σκορ 3-0 επικράτησε της Άστον Βίλα και επέστρεψε στις νίκες μετά τρεις αναμετρήσεις. 

Την καλύτερη εμφάνιση την φετινή σεζόν πραγματοποίησε η Λέστερ που επικράτησε με 2-0 και… ξεκόλλησε από την τελευταία θέση της βαθμολογίας φτάνοντας στους οχτώ βαθμούς.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε, με τους γηπεδούχους να δείχνουν έχουν καλή αγωνιστική εικόνα σε αντίθεση με τα προηγούμενα παιχνίδια και να παίρνουν το προβάδισμα στο 16’ με αυτογκόλ του Ρόμπιν Κοχ.

Στο 35’ με άμεσες μεταβιβάσεις Ντιούσμπερι Χολ και Χάρβει Μπέρνς συνεργάστηκαν και «διπλασιάσαν» τα τέρματα των «Λύκων».

Στο δεύτερο μέρος, οι αλλαγές επηρέασαν την εξέλιξη του παιχνιδιού με το 2-0 να μην αλλάζει έως το τελευταίο σφύριγμα της λήξης.

Φούλαμ – Άστον Βίλα 3-0

Τρία ματς χωρίς νίκη ήταν… πολλά για την Φούλαμ που με το ευρύ 3-0 πήρε την νίκη επί της Άστον Βίλα για την 12η αγωνιστική Premier League και έφτασε στην 9η θέση με 15 βαθμούς.

Στο 36’ ο Χάρισον Ρίντ «άνοιξε» το σκορ με δυνατό σουτ εκτός περιοχής, ενώ στο δεύτερο μέρος και συγκεκριμένα στο 62’ οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 10 παίκτες έπειτα από αποβολή του Ντούγκλας Λουίς.

Στο 68’ ο Μίτροβιτς με εκτέλεση πέναλτι έκανε το 2-0 και έφτασε τα οχτώ γκολ την φετινή σεζόν και στο 83’ ο Τάιρον Μινγκς με αυτογκόλ διαμόρφωσε το τελικό 3-0 με την Φούλαμ να πραγματοποιεί πιθανότατα την καλύτερη εμφάνιση της, την φετινή αγωνιστική περίοδο. 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0