Football Talk

Κριστιάνο: «Με νίκησε η ένταση της στιγμής, θα είμαι σύντομα κοντά σας»!

Κριστιάνο: «Με νίκησε η ένταση της στιγμής, θα είμαι σύντομα κοντά σας»!

Την απόφαση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φαίνεται πως αποδέχεται ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος αντιλήφθηκε το λάθος του και έδωσε το σύνθημα για να συνεχίσουν άπαντες ενωμένοι στο «Κόλνεϊ», για λογαριασμό των «κόκκινων διαβόλων».

Μπορεί η ρήξη στις σχέσεις του Έρικ Τεν Χαγκ με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να μοιάζει οριστική, όμως ο Πορτογάλος σούπερ σταρ, αποφάσισε να τοποθετηθεί για όσα έλαβαν χώρα στο ματς με την Τότεναμ, παραδεχόμενος το λάθος του.

Επισήμανε πως νικήθηκε από την ένταση της στιγμής και την επιθυμία του να αγωνιστεί, έδωσε το σύνθημα για ενότητα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και δεν αναφέρθηκε διόλου στον προπονητή του ή στην τιμωρία της ομάδας, λέγοντας πως σύντομα θα είναι και πάλι μαζί της.

Δείτε την ανάρτηση:

«Όπως έκανα πάντα σε όλη τη διάρκεια της καριέρας μου, προσπαθώ να ζω και να παίζω με σεβασμό προς τους συναδέλφους μου, τους αντιπάλους μου και τους προπονητές μου. Αυτό δεν έχει αλλάξει. δεν έχω αλλάξει. Είμαι ο ίδιος άνθρωπος και ο ίδιος επαγγελματίας που έπαιζα ποδόσφαιρο στην ελίτ τα τελευταία 20 χρόνια και ο σεβασμός έπαιζε πάντα πολύ σημαντικό ρόλο στη λήψη αποφάσεων για εμένα.

Ξεκίνησα πολύ νέος, τα παραδείγματα των μεγαλύτερων και πιο έμπειρων παικτών ήταν πάντα πολύ σημαντικά για μένα. Επομένως, αργότερα, πάντα προσπαθούσα να δώσω ο ίδιος το παράδειγμα για τους νέους που μεγάλωσαν σε όλες τις ομάδες που έχω εκπροσωπήσει. Δυστυχώς αυτό δεν είναι πάντα δυνατό και μερικές φορές η ένταση της στιγμής σε κερδίζει.

Αυτή τη στιγμή, απλά νιώθω ότι πρέπει να συνεχίσω να δουλεύω σκληρά στο Carrington, να υποστηρίζω τους συμπαίκτες μου και να είμαι έτοιμος για όλα σε κάθε παιχνίδι. Το να ενδώσω στην πίεση δεν είναι επιλογή. Δεν ήταν ποτέ. Αυτή είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ενωμένοι πρέπει να σταθούμε. Σύντομα θα είμαστε ξανά μαζί.»

 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0