Football Talk

Κοσίδης: «Το γκολ με τον ΠΑΣ Γιάννινα είναι μια στιγμή δικαίωσης για εμένα γιατί έχω δουλέψει σκληρά»

Κοσίδης: «Το γκολ με τον ΠΑΣ Γιάννινα είναι μια στιγμή δικαίωσης για εμένα γιατί έχω δουλέψει σκληρά»

Όσα δήλωσε ο Μιχάλης Κοσίδης μετά το πρώτο του γκολ στην «Αγιά Σοφία – OPAP Arena» απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα για το Κύπελλο Ελλάδας.

Η ΑΕΚ επικράτησε με 2-0 του ΠΑΣ Γιάννινα για το Κύπελλο Ελλάδας και προκρίθηκε στις «16» καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης.

Σκόρερ του πρώτου γκολ της ομάδας του Ματίας Αλμέιδα, ο Μιχάλης Κοσίδης που έχει «γαλουχηθεί» από πολύ μικρός στον οργανισμό της ΑΕΚ, αφού είναι προϊόν της ακαδημίας της.

Στις πρώτες του δηλώσεις στην κάμερα της Cosmote Tv ο Έλληνας επιθετικός στάθηκε στο γκολ που πέτυχε και στη αφοσίωση που είχαν οι παίκτες της ΑΕΚ στο πλάνο του προπονητή.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μιχάλη Κοσίδη:

Για την εικόνα του ματς: «Παρά τις αλλαγές και το ροτέισον, η ομάδα ανταποκρίθηκε. Παίξαμε πολύ καλά, ήμασταν αφοσιωμένοι στο πλάνο και πήραμε την πρόκριση δίκαια και με όμορφο ποδόσφαιρο».

Για το δικό του γκολ: «Είναι μια ιδιαίτερη στιγμή για’ μένα και την οικογένεια μου. Είμαι  χαρούμενος, αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι αυτό ήταν μια συνολική δουλειά. Το γκολ είναι μια στιγμή δικαίωσης  για εμένα γιατί έχω δουλέψει σκληρά».

Για τον ρυθμό που έχει η ΑΕΚ και την εγρήγορση που δείχνουν και παίκτες που δεν παίζουν πολύ: «Ο ρυθμός των προπονήσεων είναι πολύ υψηλός, κάθε μέρα κάνουμε προπόνηση σε υψηλούς ρυθμούς και αυτό φαίνεται και μέσα στο γήπεδο».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0