Football Talk

Αλμέιδα: «Με χαροποίησε πολύ ο Κοσίδης – Καλύτερος παιχνίδι με παιχνίδι ο Σιντιμπέ»!

Αλμέιδα: «Με χαροποίησε πολύ ο Κοσίδης – Καλύτερος παιχνίδι με παιχνίδι ο Σιντιμπέ»!

Πλήρως ικανοποιημένος με την εικόνα των παικτών της ΑΕΚ, την εμφάνιση που πραγματοποίησε η ομάδα του και τη νίκη – πρόκριση επί του ΠΑΣ Γιάννινα ήταν ο Ματίας Αλμέιδα, που αναφέρθηκε και στους Κοσίδη και Σιντιμπέ, που έκαναν το ντεμπούτο τους στην βασική ενδεκάδα της Ένωσης.

Χαρούμενος τόσο για την εικόνα των παικτών που έπαιξαν σήμερα, όσο και για τον Κοσίδη που είναι παιδί της ΑΕΚ και πέτυχε το πρώτο γκολ απόψε, έμεινε ο Ματίας Αλμέιδα. Ο προπονητής επίσης αναφέρθηκε και στον Σιντιμπέ που έκανε το ντεμπούτο του:

Για το ρυθμό της ΑΕΚ και τις πολλές αλλαγές:

«Είμαι χαρούμενος γιατί δεν είναι εύκολο να μπεις σε μία ομάδα που υπάρχει λειτουργία να μπαίνουν κάποιοι παίκτες και να έχουν ένταση και λειτουργία. Οι παίκτες έχουν καταλάβει τον ανταγωνισμό στην ομάδα και πόσο σημαντικοί είναι για μένα. Με χαροποιεί αυτό. Το να σκοράρει ένα παιδί το πρώτο γκολ ένα παιδί που βγήκε από την ΑΕΚ εμένα με χαροποιεί».

Για τον Σιντιμπέ και πόσο ικανοποιημένος έμεινε από την απόδοσή του:

«Πιστεύω ότι και ο Σιντιμπέ επίσης προσπαθεί να προσαρμοστεί σε έναν διαφορετικό τρόπο απ’ ότι έπαιζε μέχρι τώρα. Είναι ένας παίκτης με μεγάλη εμπειρία. Εχει κερδίσει το Μουντιάλ. Αλλά η συμπεριφορά μου απέναντί του είναι ίδια με τους παίκτες που παίζουν επίσης δεξιά ή αριστερά. Όσο προχωράει και είναι καλύτερη η φυσική του κατάσταση, σίγουρα θα είναι καλύτερη η απόδοσή του παιχνίδι με παιχνίδι».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0