Football Talk

Στάικος: «Είχαμε τις ευκαιρίες μας, θετικό ότι διεκδικήσαμε την πρόκριση μέχρι το 68’»!

Στάικος: «Είχαμε τις ευκαιρίες μας, θετικό ότι διεκδικήσαμε την πρόκριση μέχρι το 68’»!

Ικανοποιημένος ήταν σε γενικές γραμμές ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα, Θανάσης Στάικος από την εμφάνιση της ομάδας του στο ματς του Κυπέλλου απέναντι στην ΑΕΚ, επισημαίνοντας πως μόνο θετικά μπορεί να χαρακτηριστικά το γεγονός πως η ομάδα του διεκδίκησε κάτι μέχρι και το 70ο λεπτό της συνάντησης.

Αναλυτικά, ο Θανάσης Στάικος είπε:

«Ήμασταν στο παιχνίδι, μέχρι το 68ο λεπτό. Αναμφίβολα, η ΑΕΚ στο πρώτο ημίχρονο είχε τον ρυθμό και πίεζε σε όλο το γήπεδο. Σε εξαίρεση με το πρώτο πεντάλεπτο που είχαμε μία καλή στιγμή.

Αυτό που κρατάμε από αυτό το παιχνίδι είναι το δεύτερο ημίχρονο, στο οποίο είχαμε ένα πολύ καλό εικοσάλεπτο πιέσαμε και δημιουργήσαμε καλές προϋποθέσεις για να ισοφαρίσουμε. Η στιγμή του πέναλτι ήταν κομβική για τη συνέχεια.

Ήταν μία μέτρια προς καλή εμφάνιση. Τα παιδιά προσπάθησαν να ισοφαρίσουν, ακόμα και να πάρουν την πρόκριση. Δεν τα καταφέραμε και πλέον το μυαλό μας είναι στο παιχνίδι με τον Ιωνικό και πρέπει να ετοιμαστούμε για αυτόν το πολύ σημαντικό αγώνα».

Για τον τραυματισμό του Πρίορ και την εμφάνιση του Αθανασίου:

«Φέτος έχουμε ταλαιπωρηθεί πολύ με τους τραυματισμούς. Δεν ξέρω αν έχει συμβεί αυτό σε άλλη ομάδα. Ο Βασίλης (Αθανασίου) έκανε πολύ καλή εμφάνιση. Το είχαμε πει και μετά το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, στο οποίο είχε κάποιες άτυχες στιγμές, ότι είναι ένα παιδί με ταλέντο και αυτό μας δίνει την αισιοδοξία ότι έχουμε νέα παιδιά που μπορούν να καλύψουν οποιοδήποτε κενό».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0