Football Talk

Βούρος: «Σε αυτού του είδους τα παιχνίδια δεν μετράει μόνο η φανέλα, συγχαρητήρια στην Κηφισιά»

Βούρος: «Σε αυτού του είδους τα παιχνίδια δεν μετράει μόνο η φανέλα, συγχαρητήρια στην Κηφισιά»

Ο Πραξιτέλης Βούρος μίλησε μετά το τέλος του αγώνα Κηφισιά - ΟΦΗ για το Κύπελλο Ελλάδας στη μικτή ζώνη όπου θέλησε να δώσει συγχαρητήρια στους αντιπάλους για την πρόκριση, ενώ παράλληλα απολογήθηκε στον κόσμο της ομάδας του για την εμφάνιση.

Ο ΟΦΗ πραγματοποίησε μια κακή εμφάνιση στην Καισαριανή κόντρα στην Κηφισιά και ηττήθηκε με 1-0, μένοντας εκτός συνέχειας του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο Πραξιτέλης Βούρος παραχώρησε δηλώσεις στη μικτή ζώνη μετά τον αγώνα, όπου ξεκίνησε δίνοντας συγχαρητήρια στην αθηναϊκή ομάδα για την πρόκριση. Ο αρχηγός του ΟΦΗ δεν «κρύφτηκε» και θέλησε να απολογηθεί στον κόσμο της ομάδας που δεν αξίζει να βλέπει αυτή την εικόνα από εκείνον και τους συμπαίκτες του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Πραξιτέλης Βούρος:

Για τον αγώνα:

«Πριν μιλήσω για την ομάδα μου θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα της Κηφισιάς, όχι μόνο για την πρόκριση αλλά και για την εμφάνιση που πραγματοποίησαν τα παιδιά. Σε αυτού του είδους τα παιχνίδια πρέπει να το θες περισσότερο, δε μετράει μόνο το όνομα και η φανέλα. Πρέπει να μπεις στο γήπεδο και να δείξεις ότι θες να περάσεις στην επόμενη φάση. Όσον αφορά τον ΟΦΗ, η εικόνα μας προσβάλλει την ομάδα, προσβάλλει τον κόσμο που έρχεται να μας παρακολουθήσει.

Θέλω να ζητήσω συγνώμη κι εγώ και όλοι οι συμπαίκτες μου για τον αποκλεισμό αλλά και την συμπεριφορά που έχουμε δείξει στα παιχνίδια. Δε μας τιμά όμως ούτε για τη δουλειά που ρίχνουμε καθημερινά στην προπόνηση». 

Για τη συνέχεια και το επόμενο ματς πρωταθλήματος κόντρα στη Λαμία:

«Στη ζωή γενικά δεν μπορούμε να πούμε ότι τα παρατάμε. Συνεχίζουμε αρχής γενομένης από το παιχνίδι της Δευτέρας, το οποίο για εμάς, αν και είναι πολύ νωρίς έχει χαρακτήρα τελικού, όπου πρέπει να βγάλουμε αντίδραση. Πρέπει να δείξουμε ότι είμαστε μεγάλη ομάδα και να αντιστρέψουμε το κλίμα που εμείς οι ίδιοι έχουμε δημιουργήσει. Γιατί οι παίκτες είναι υπεύθυνοι και για τις καλές αλλά πρωτίστως για τις κακές στιγμές. 

Ας μην κρυβόμαστε το παιχνίδι είναι μια συνέχεια των κακών εμφανίσεων, όμως σίγουρα δεν τα παρατάμε. Είμαστε υπεύθυνοι για το κακό, αλλά εμείς κιόλας θα πρέπει να το αντιστρέψουμε».

Για το «fair play» να δώσει συγχαρητήρια στην Κηφισιά:

«Είναι πολύ φυσιολογικό και θεωρώ ότι κάθε συμπαίκτης μου θα το έκανε. Το λέω ξανά, συγχαρητήρια στην Κηφισιά για την πρόκριση έδειξε ότι το ήθελε περισσότερο. Και κάτι τελευταίο που θέλω να πω γιατί τα παιδιά είναι συνάδελφοι, να ξεκινήσει επιτέλους το πρωτάθλημα και στη Β’ και στη Γ’ και στη Δ’ Εθνική γιατί τα παιδιά ταλανίζονται και δε μπορούν να κάνουν αυτό που αγαπάνε. Γιατί και εμείς που παίζουμε στην Α’ Εθνική έχουμε ξεκινήσει από τα χωριά και τα τοπικά».

www.bnsports.gr 

Βασίλης Βασιλείου 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0