Football Talk

Οριστικό... ναυάγιο στη συνάντηση για παρουσίαση του πλάνου «επαγγελματική διαιτησία»!

Οριστικό... ναυάγιο στη συνάντηση για παρουσίαση του πλάνου «επαγγελματική διαιτησία»!
Τελικά η παρουσίαση του «πλάνου για την επαγγελματική διατησία», που ήταν προγραμματισμένη να γίνει σήμερα (20/10) από τον Μαρκ Κλάτενμπεργκ, οδηγήθηκε στο... κενό και τελικά δεν θα πραγματοποιηθεί! 
Σχετικά Άρθρα
Μετά την άρνηση Παναθηναϊκού, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ να συμμετάσχουν και να παρευρεθούν στην παρουσίαση του πλάνου για την επαγγελματική διαιτησία, από τον Μαρκ Κλάτενμπεργκ, τελικά η εν λόγω συνάντηση δεν θα... γίνει ποτέ, καθώς οι τρεις ΠΑΕ από τη μία βλέπουν θετικά το ενδεχόμενο να υπάρξει επαγγελματική διαιτησία αλλά από την άλλη δεν ήταν σύμφωνες ως προς τη διαδικασία που ακολουθήθηκε σχετικά με την παρουσίαση, ενώ συγκεκριμένα η ΑΕΚ είχε τις αντιρρήσεις της και ως προς το ίδιο το πρόσωπο του Κλάτενμπεργκ

Τελικά, κάτι λιγότερο από δύο ώρες πριν την προγραμματισμένη ώρα έναρξης (13.30), οι ομάδες ενημερώθηκαν ότι τελικά ακυρώνεται εντελώς η συνάντηση. Οι ομάδες θα ήθελαν πρώτα να ενημερωθούν οι ίδιες για το πλάνο που αναμένεται να ακολουθηθεί, ενώ η ΕΠΟ από την πλευρά της, θεσμικά δεν αναγνωρίζει καν τον Μαρκ Κλάτενμπεργκ.

Ο Άγγλος πρώην αρχιδιατητής, ναι μεν έχει οριστεί από τη Super League ως σύμβουλος διαιτησίας, ωστόσο, η ΕΠΟ δεν τον αναγνωρίζει κι ως εκ τούτου δεν θα δεχόταν την παρουσία και τον ρόλο του στην Εκτελεστική Επιτροπή. 

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0